| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() MARCIN_Z Vectra B WARSZAWA | 2004-09-12 09:58:44 Robiw zajrzyj na stronkę tu wszystko znajdziesz o TID i radiach opla mozna tez im zadawac pytania przez imaila
www.studio24.prv.pl kablomania |
![]() MARCIN_Z Vectra B WARSZAWA | 2004-09-12 17:01:28 Robiw masz racje do nowych opli nie ma tam informacji ,a na imaila nie odpowiada już drugi tydzień. [ wiadomość edytowana przez: MARCIN_Z dnia 2004-09-12 17:02:29 ] |
prenrzyk Astra G Kombi Elbląg | 2004-09-12 20:38:56 Ja mam gida oraz NCDR 1100 w A II.Komunikuje się to między sobą Can-busem.Potrzebe jest specjalne okablowanie.Wyswietlaczem steruje radio.Obsługuje ono jednocześnie Navi , komputer , check control,zmieniarkę.Nic wiecej nie wiem na ten temat.Wsieci bardzo ciężko coś znaleśc na temat Gida i odpowiednich do nich radioodbiorników.Szukałem kiedyś schematu,aby do swojego NCDR-a podłączyć wzmaka.Nawet ten z Lublina / studio 24.prv.pl / stwierdził,że jest to beznadziejna sprawa ten schemat i wszelkie wiadomości na te tematy.
Radia te były rzadko montowane tylko na specjalne życzenia klijenta.Mój szkopek mial firmę i jeździł po całych Niemczech to se dał założyć |
robiw Volvo V40 Mińsk Mazowiecki | 2004-09-30 17:35:41 A swoją drogą to ile może kosztować MID do AstryG/Corsy C (ten nowy z ikonkami do telefonu) na rynku wtórnym? ... robiw |