....Johny.... I NAJNOWSZE FOTKI JEGO ESPERO

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
...ESPERO Z PIEKŁA RODEM...

[ wiadomość edytowana przez: ŁUKASZ_GAJER dnia 2004-09-03 00:04:24 ]

[ wiadomość edytowana przez: ŁUKASZ_GAJER dnia 2004-09-03 00:05:06 ]

Gdybyś nie popadł w przesadę (patrz maska i przedni zderzak), to byłoby pięknie.

Oczywiście, to tylko moja prywatna opinia.

Jak dla mnie przedni zderzak jeszcze może być, nawet mi się podoba, ale maskę to zeszpeciłeś niesłychanie!! I co z tyłem??

Cytat:
2004-09-03 08:57:08, Krzysiek-Diackon pisze:
Jak dla mnie przedni zderzak jeszcze może być, nawet mi się podoba, ale maskę to zeszpeciłeś niesłychanie!! I co z tyłem??

Dokładnie

Panowie, ale temat tych zmian był już wałkowany w innym wątku - drobne zmiany, czy jakoś tak. Zdjątka tyłu tego auta też tam są.

mi sie nie podoba wcale, zderzak jest okropny a ten wlot...przemilcze, koła nie sa brzydkie

Ps faktycznie auto było juz obgadane o
TUTAJ

[ wiadomość edytowana przez: petersen dnia 2004-09-03 10:24:26 ]

o shit...
a myślałem że was czymś zaskocze...
ominoł mnie ten wątek bo nad morzem akurat wtedy byłem...
no cóż...
ale jak by nie patrzeć to zdjęcia są troszkę większe od poprzednich i pojawiło się kilka nowych ujęć

aaa....
co do kwestii wyglądu to i ja się wypowiem bo każdy powiedział co myślał na temat nowego wyglądu tego espero a mnie ta przyjemność ominęła...

1. Podziwiam zapał włożonej pracy
2. Podziwiam determinację walczenia ze zmianą wyglądu tego samochodu
3. Podziwiam determinację w ilości włożonych w niego pieniędzy
4. Świetny pomysł ze "skrzelami" w nadkolach (choć osobiście rozwiązał bym go troszkę inaczej)
5. Świetny "badluk", elegancko zrobione reflektory (mam na myśli ich wymalowanie wewnątrz na czarno) i super pomysł z delikatnycm przeciemnieniem przednich kierunków - bardzo gustowne i efektowne
6. Wbrew opinii wszystkich klubowiczy uważam osobiście, że już dużo lepszy jest ten wlot na masce niż sam przedni zderzak - zdzerzak jest za kobylasty i za bardzo wystający do przodu - wygląda jak by ważył drugie tyle co cały samochód - osobiśćie wolał bym już ten jędrasikowy
7. Świetnie zrobiona praca lakierniczo-szpachlowa (spasowanie zderzaka, progów, wlotu) piątka z plusem
8. Klapa od bagażnika.... sory...ale tragedia.... pamiętam pierwsze fotki tego espero gdy ukazały się na forum, gdy cała blenda była czerwona a czarna uszczelka wokół niej wylakierowana na wiśniowo - wtedy to było piękne..... a teraz? wygląda to jak lokomotywa jakaś.... - przypomina mi to modyfikację którą zrobił "WRÓBEL" w niebieskim espero... kiszka.....
9. Wszyscy klubowicze podniecili się felgami...hmmm.... osobiście uważam te felgi za małe i za delikatne do nadwozia.... wyglądają one z daleka jak seryjne 14-nastki... tu powinny siedzieć siakieś chromy najlepiej z szerokim rantem wystające poza obrys nadwozia..... nie mam pojęcia dlaczego Konradzie zdjołeś tamte szerokie "Borbety" - "zamienił stryjek siekierke na kijek"

Reasumując - pierwsze co mi się narzuciło na myśl gdy zobaczyłem to Espero to:
O! całkiem ciekawie! Tylko felgi za skromniutkie do całej reszty....

A tak wogóle to przydało by się jeszce więcej zdjęć Konradzie!!!
Dokładne zbliżenia poszczególnych elementów z bliska !!!

mam ksywke dla tego samochu..mam nadzieje ze wlasciciel ma poczucie humoru moja propozycja to:
ESPERO - MICHAEL JACKSON dlaczego? chyba nie trzeba tlumaczyc

Cytat:
2004-09-03 17:04:50, qbaj pisze:
mam ksywke dla tego samochu..mam nadzieje ze wlasciciel ma poczucie humoru moja propozycja to:
ESPERO - MICHAEL JACKSON dlaczego? chyba nie trzeba tlumaczyc

Nie wiem czy poczucie humoru właściciela zniesie tą próbę

a mi się nie podoba...wygląda jak qpa

ważne że właściciel zadowolony....

Tutaj się wypowiedziałem...

Jeżeli chodzi o mnie to BOMBA, a co z tyłem? są już jakieś plany? mam pytanko ten zderzak jest dorabiany czy typowy jakiś do Espero? gdzie taki można kupić? ile kosztuje? życze powodzenia w dalszej pracy w upiększanie.

Cytat:
mam pytanko ten zderzak jest dorabiany czy typowy jakiś do Espero? gdzie taki można kupić? ile kosztuje?

Od Opla Calibry... Pełno takich do kupienia na Allegro...

Mi sie niepodoba wogole ani przedni zderzak ani wlo na masce. Kupa pracy psu w dupe

WoW! Bartek! Ty taki krytyczny!
A auto - madafaka i tyle.

bo to wszystko jest takie na styl monster a taki styl mi sie niepodoba

Cytat:
2004-09-06 14:13:04, piotr-ek pisze:

A auto - madafaka i tyle.

hahahahahah no to jest moj idol i juz !!

Kurdele bele. Czemu te zdjęcia tak szybko znikają z serwera?

Cytat:
2004-09-15 19:52:40, Martinezzz pisze:
Kurdele bele. Czemu te zdjęcia tak szybko znikają z serwera?

Dla dobra naszych gustów estetycznych.

ej chce zobaczyc te fotki a niestety nima ich????