[Zamienie] zestaw CB na motorynke

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
zamienie zestaw:
- CB ALAN 28 (40 kanalow w modulacji AM/FM) + mikrofon
- CB ALAN 68S (34 kanalow w modulacji AM/FM) + mikrofon ze wzmocnieniem
- antena President ML-145 wraz uchwytem rynienkowym i przewodem 4m
- miernik SWR
- mikrofon ze zmiana kanalow do alan28 na czesci (brak wkladki mikrofonu)

na kompletna motorynke Romet Pony, silnik moze byc do remontu

obecnie na podstawie rozporzadzenia ministra infrastruktury z dn. 26 lipca 2004r., nie jest potrzebne pozwolenie na korzystanie z CB pracujacego w podstawowej 40 w modulacji FM/AM 4W

oferty na priv

chyba troszke przeceniasz te radia i ten sprzet siedzialem w tym troszke wyadje mi sie ze motorynka jest wiecej warta niz to wszystko

a ile moze byc warta motorynka? jakis czas temu kupilem jezdzaca motoryne za 70zł ale zatarlem silnik i dalem ja kumplowi za walkmana, tak wiec sadze ze za zwykla jezdzaca motorynke to gora 150zł, sama nowa antena presidenta ml145 kosztuje 180zł.

a musialbym upasc na glowe zeby kupowac motorynke na allegro placic 300-500zł i jeszcze naginac gdzies niewiadomo gdzie, ceny na allegro sa z kosmosu, ale jezeli juz cenic w oparciu o allegro to watpie zeby udalo sie komus kupic alana 28 za mniej niz 120zł

i sadze ze calosciowo ten sprzet wart jest jakiejs jezdzacej obdrapanego pierdzikolka

pewnie bardziej by mi sie oplacalo sprzedac to wszystko na allegro i nastepnie kupic motoryne, tyle ze pewnie znowu beda mnie straszyc jakas windykacja za nie oplacenie prowizji od aukcji

mnie tez tak straszyli i nie wiem co z tego wyniknie bo mam do zapłaty duzo ale to bylby najlepszejszy pomysl sprzedac to osobno

NIEAKTUALNE

Alan 28 wraz z antena zostal sprzedany