Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() faworyt TOYOTA DRIVER Toyota Carina 2.0 GLi Krapkowice | 2004-09-05 09:53:44 Witam.
Jak w temacie,ale moze dokładniej napisze. Miałem wątpliwą przyjemność przejechać się przez miasto wrocław i te piękne drogi,o Boże.Jak już poradziłem sobie z miastem to postanowiłem podjechać do bielan,no i te progi zwalniające co 15metrów,co za debil to tak ponastawiał,jednego,to znaczy drugiego po pierwszym progu niezauważyłem,że już jest i ze 30-40km/h przejechałem przez niego.Na pierwszy rzut oka nic się niedziało,ale później zauważyłem,że jak mam włączony silnik i wykonuje na postoju lekkie ruchy kierownicą ,nawet wystarczy 5cm w lewo i w prawo tak troszke szybciej todohodzi z dołu głuchy stukot.Jest to denerwujące,bo przedtem tego niemiałem,a z serwisu właśnie co wróciłem i znowu mam tam jechać? Jak silnik mam wyłączony to nic niestuka(tzn.stuka,ale tak jak ma to być),a jak motor załącze i zrobie szybko lewo,prawo,to cholera mnie bierze.Szukałem w szukajce ,ale nic nieznalazłem,bo ja mam stukanie,tylko wtedy jak pompa wspomagania chodzi(???),czy przy zapalonym silniczku i tylko na postoju. Pozdrawiam i licze na pomoc i sorki za długi opis |
![]() MisiekII (S) T E L E T U B I Ś Diesel Power Drift Machine Super Turbo Burnout | 2004-09-05 10:57:29 Witaj.
Tak mam i ja. Od nowości ... ![]() Pozdrawiam |
![]() faworyt TOYOTA DRIVER Toyota Carina 2.0 GLi Krapkowice | 2004-09-05 11:01:50 No tak,ale czy masz to przy włączonym silniku?
Bo normalnie jak jest wspomaganie to przy wyłączonym silniku słychać stuki,ale to normalne. Włącze silnik,siedze se za kierownicą i zaczynam lekko skręcać i w tą i w tą i są stuki których niebyło przedtem.Chyba od nowości masz to zepsute ![]() |
![]() faworyt TOYOTA DRIVER Toyota Carina 2.0 GLi Krapkowice | 2004-09-05 17:28:55
Ok,ok, ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam |