Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() DrA eS ... | 2002-12-09 19:42:15 Czesc
A ja dzisiaj wlazilem bagaznikiem do samochodu. Pstrykam rano pilotem - alarm sie rozbraja, rygle cofaja, ale zamek ani drgnie. Na cale szczescie zepsulo mi sie mocowanie srodkowej czesci kanapy - podlokietnika i moge go opuscic z bagaznika, wsunac reke i odblokowac oparcie siedzenia. Ciasno jak cholera, ale da sie wlezc. Bo nagrzaniu wnetrza problem zniknal i reszte dnia dzialalo wszystko bez zarzutu. Ale sasiedzi patrzyli rano na mnie jak na debila !! PS. Nalalem do zamkow jakiegos paskudztwa na zamarzanie. Zobaczymy jutro co bedzie. Pozdrawiam zmarznietych... |
![]() 3 DEADSOUL e60, Traxxas VXL Warszawa | 2002-12-10 10:33:51 Mam fabryczne sterowanie centralnym zamkiem i póki co nie mialem problemów. Ale -20 jeszcze u mnie nie było ![]() Kiedyś na słowacji włamywałem się do własnej Vectry, bo wlazłem z pilotem do BASENU ![]() Co do Twojego problemu to nie słyszłem aby ktoś tak podłączył alarm (to by było trochę bez sensu). Wydaję mi się, że powodem Twoich problemów był MRÓZ a nie osobna centralka do centralnego zamka. pozdro 3 |