Zderzak z mk4 do mk3 ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam pytanko - jako ze ostatnio troche poszalalem i roz...^%$%^ w drobny mak moj stary zderzak (o czym juz wiedza niektorzy klubowicze - ehhh ta barborka )
Czy zderzaczek taki jak na zdjeciu ponizej bedzie pasowal bez wiekszych przerobek do mk3???
Oczywiscie pytanko glownie do wlasciciela niebiesko-zoltego bolida

Fidek, podejrzewam jako wlasciciel Mk4 ze powinien pasowac, w koncu miedzy tymi modelami nie ma znaczacej roznicy w elementach blacharskich. Glowy nie daje ale wydaje mi sie ze bedzie taki sam uklad mocowania

Pasuje, pasuje. Choć ja osobiście mam od MkV

Tylny pasuje prawie idealnie, a z przednim trzeba trochę powalczyć. W mk3 przedni błotnik idzie do samego dołu, a w mk4 jest podcięty, w wiejscu gdzie zaczyna się zderzak, i dalsza część nadkola to właśnie zderzak. W mk3 takie rozwiązanie wyglądało by conajmniej dziwnie (wąskie zderzaki)

Cytat:
2005-11-29 13:40:01, gigital pisze:
Tylny pasuje prawie idealnie, a z przednim trzeba trochę powalczyć. W mk3 przedni błotnik idzie do samego dołu, a w mk4 jest podcięty, w wiejscu gdzie zaczyna się zderzak, i dalsza część nadkola to właśnie zderzak. W mk3 takie rozwiązanie wyglądało by conajmniej dziwnie (wąskie zderzaki)

a po co kolega takie archiwalne watki wykopuje?