Potrzebna krew dla dziecka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
szukana krew A Rh minus, dla dziecka chorego na bialaczke, dziecko gasnie.Wiecej informacji pod nr tel; 0602669076,

Proponuje koledze większą dozę krytycznego spojrzenia na świat.

Poszukaj tutaj...

pozdrawiam
slimaczek

ja to wczoraj smsem dostalem

dobra w takim razie usuwam ten watek

Heloł!

Cytat:
2004-09-07 11:41:02, Lafaar pisze:
ja to wczoraj smsem dostalem

Ja to dostaję od roku czy dwóch, zawsze z tym samym nr telefonu. Ta wiadomość krąży po necie od dłuższego czasu. Tym razem kolega Trool przywalił po całości na miarę swojej ksywki

Pozdrawiam
Tony Spamer

-----------------
Może i stary, ale za to brzydki.

a ktos dzwonil pod ten nr telefonu??

Dzisiaj jest artykuł na ten temat w Dzienniku Bałtyckim.
Zwykli naciągacze,komórka nie odpowiada-włącza się poczta a koszty połaczenia są podwyższone-ktoś zbija kasę w ten niewybredny sposób

Cytat:
2004-09-08 11:17:30, daniel pisze:
-ktoś zbija kasę w ten niewybredny sposób

Niewybredny,bardzo delikatnie powiedziane,Trool jak masz "gadulca" przyzwyczaj się do takich"niusów",z drugiej strony to bardzo dobrze świadczy o Tobie,ale pamietaj,że te skurwionki zerują właśnie na ludziach z otwartym sercem,myślę ze jesli ktoś ma chody w jakiejs sieci mozna takiemu skurwielowi dopiec bolesnie....

A jak to się niby robi by koszta podwyższyć? Przycież to nie 0-700. To raczej głupi dowcip kogoś kto podał numer komórki człowieka któremu chciał dokuczyć.
Jeśli to kwestia nabijania kabzy to najbardziej podejrzane są kompanie telefoniczne. Ale oni mają inne sposoby np uruchamiania nagminne skrzynek pocztowych osobą które sobie tego nie życzą.

A krew jest zawsze potrzebna...

Cytat:
2004-09-08 13:45:34, zenolop pisze:

A jak to się niby robi by koszta podwyższyć? Przycież to nie 0-700.

Z tego co przeczytałem w gazecie,podpisuje się specjalną umowę z operatorem-korzyści są oczywiste dla obu stron.

Cytat:
2004-09-07 11:19:55, Trool pisze:
szukana krew A Rh minus, dla dziecka chorego na bialaczke, dziecko gasnie.Wiecej informacji pod nr tel; 0602669076,

o matko

białaczka
najgorższa choroba jaką spotkałem

współczucia temu dziecku

Cytat:
2004-09-08 14:39:42, daniel pisze:
Cytat:
2004-09-08 13:45:34, zenolop pisze:

A jak to się niby robi by koszta podwyższyć? Przycież to nie 0-700.

Z tego co przeczytałem w gazecie,podpisuje się specjalną umowę z operatorem-korzyści są oczywiste dla obu stron.

Bujda, jak to się ma do cennika i regulaminu skoro w/w numer to zwykły numer komórkowy ERA GSM więc nie może być droższy niż każdy inny... Nie kupuję tej bajki...

właśnie słuchałem rozmowy na ten temat w"zapraszamy do Trójki" ... z tego co mówili wynika że jest to bójd na kółkach i sprawą powinna zainteresować się Polizja

[ wiadomość edytowana przez: roman16 dnia 2004-09-08 18:01:04 ]

poprostu życie..... albo inaczej........ Cała Nasza Polska.........

Bez przesady dowcip - prawdopodobnie wymyślony przez pryszczatego nastolatka zaraz ma źle świadczyć o całej Polsce?

O całej to może przesadzilem... ale jednak takie sytuacje zdażają sie coraz częściej.. a z tego nie powinno sie żartować.. kiedy to będzie prawda to nikt już nie weźmie tego na poważnie...

Fajny dowcip-potrzebna bedzie faktycznie krew i każdy to zleje.

Bryndza