126p a serwo

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

brawo
to jest spięte z tarczami czy z bębnami??

na razie przód tarcze tył bębny

troszeczke za duza rzezba z tym wszystkim wydaje mi sie ze to wszystko bedzie bardzo awaryjne.

a co w serwo ma być awaryjne hehehehhehhe

nie chodzi mi o awaryjnosc serwa tylko o jego zamocowanie połaczenie z pedałem.

Cytat:
2004-09-07 20:33:10, fulda pisze:
nie chodzi mi o awaryjnosc serwa tylko o jego zamocowanie połaczenie z pedałem.

a przygladales sie kiedys temu ustrojstwu w kancie? tam jest w pizdu dzwigienek dopiero... tutaj wyglada to solidnie

a to wogole dziala? czy dak dlugi przewod doprowadzajacy podcisnienie nie ma wplywu na dzialanie tego ustrojstwa? w kacie jest to wezyk 15cm, a u ciebie? 1,5 metra?

strasznie zagmatwane te fotki, skad bierzesz podcisnienie ? i jaki masz silnik ? serwo mozre sie popsuc samo w sobie, poniewarz w seriw sa membrany i moga peknac. w reno megane II na gwarancji sie wymioenialo serwa bo je spiprzyli w fabryce.

rozmawiałem z włascicielem servo nadal działa bez zarzutu aminał ponad rok

[ wiadomość edytowana przez: _Arti_ dnia 2005-12-25 22:39:14 ]

szkoda ze juz fotki nie banglaja

stare foty

[ wiadomość edytowana przez: _Arti_ dnia 2005-12-25 22:41:14 ]

ALE PO CO!?
P.S. fajna elektryka...

Cytat:
2005-12-25 23:39:28, jaqo pisze:
ALE PO CO!? P.S. fajna elektryka...

hamulec działa nie dość że lekko to i sprawniej z wiekszym wyczuciem dozowania.

elektryka nie moja, tak juz tam miał nawalone tych kabli co mnie niejednokrotnie denerwowało podczas prac

moje pytanie też brzmi ale po co??? chłopaki w rajdach w cieniasach i tym wszystkim do góry odpinają serwa żeby lepiej czuć wóz a ty zakładasz merca z malca nigdy nie zrobisz

Cytat:
2005-12-25 23:45:37, kaza pisze:
moje pytanie też brzmi ale po co???

Cicho to moje pytanie
W maluchu (sprawne) hamulce dzialaja wlasnie bardzo fajnie - latwo wyczuc i jakos tak naturalnie.

serwo jest w tym malcu:

malec jest do użytku codziennego z przodu ma tarcze z poldasa z tyłu bebny na przednich cylinderkach, całość jeździ tylko i wyłacznie w cywilu, gdzie sie dobrze spisuje i działa znakomicie, klient chciał więc mu zamontowałem, ważne że zadowolony. Hamowałem na tarczach w maluchu z poldasa (4x) hamowałem na tarczach cc ( 2xcc 2x maluch) i hamowałem tym maluchem, ja serwie jest wielka różnica.

malec widać poracha na całej lini to nie se ma serwo zeby był w 100% porachą hehe

a ja malca znam i w niem przesiadywalem, nawet sie karnałem jak mial juz 899 on boar i na pewno niebyla to poracha zadna - robil ogromne wrazenie - dopiero pozniej kolega Bartus zawalil sprawe tymi felgami....a tak to legalne cabrio 76 rok. Mnie sie podobal.

tzn ze serwo w maluchu to porazka ? a ja uwarzam ze to nie glupia sprawa i niewiem co tu jest poracha w tym :/.... no jedyne co mi nie podchdozi to ta sruba ca laczy pedal z dzwignia serwa moglaby byc jakos lepiej skrecona albo jakis sworzen.