Bedzie ten zlot czy nie ??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ja sie chciałem was zapytać czy bedzie ten zlot pod wiaduktem?? przedtem ktoś o tym mówił tylko nie pamiętam kto czekam na odpoiwedx na forum

Nie bedzie niczego.
Pozyjemy zobaczymy...

Nie no temat dobry.

Mozna by cos pomyslec i wykombinowac i zrobic cosik bo jakos tak cisza zawiewa.

Adas daj znac czy kombinujesz cosik. Jakis zlocik, spotkanko czy cos w tym stylu

Minio adam jest w opolu ..... chyba cos takiego.....
Wiec pisanie bez celu ..... zastanawia mnie co zrobił od ostaniego zlotu dla klubu ............ no własnie ..... nastała chwila ciszy ........

Załatwiona została sprawa z naklejkami i dolarem ????? Nie

Składki i przekazanie ich na jakis cel ?? NIE

Sprawa ze Zlotem ...?? NIE

Cokolwiek oprócz tego co ja organizuje ....... ??? NIEEEEEEEEEEEEE

Ooooo o Wielki Czuczu szalahmalejkha Ooooo Najwyzszy Czuczu my skladac Ci poklon Oooooo Najwspanialszy Czuczu my byc Twoi oddani sludzy Ooooo Najlitosciwszy Czuczu my byc wdzieczni za Twoje dobro okazywane nam Ooooo Najcudowniejszy Czuczu my byc wdzieczni, ze Ty pozwolic nam oddychac Oooooo Najwiekszy Czuczu my juz sporzadzic laleczka VooDoo z wizerunek Prezesa Oooooo Najsilniejszy Czuczu my czekac az Ty wbijac szpilki w laleczka VooDoo Ooooo Najwynioslejszy Czuczu my chciec zeby Ty byc nasz nowy GURU, my chciec sie modlic do Twoja morda
To mowilem ja, Jarzabek,
pozatym nie wiem, nie znam sie, nie orientuje sie, zarobiony jestem jak to brunet wieczorową porą.

Tomek pomysliles temat z dekalogiem klubowicza KTSW. A tak nawiasem mowiac, nie doczepiajac sie do nikogo: czy ktos wogole zbiera skladki klubowe?? Zeby pozniej nie wyskoczyla mysl ze trzeba za pare miesiecy z gory placic i to jeszcze z odsetkami

?składki bedzie zbierał Vili w niedziele na spotkaniu klubowym ...

Cytat:
2004-09-14 09:38:28, CZUCZU pisze:
?składki bedzie zbierał Vili w niedziele na spotkaniu klubowym ...

a kiedy spotkanie?

Zalezy od Pinga......
Bo jak powie że nie mo cos tam cos tam bo dłubieprzed bemowem to znowu h...... bedzie............