MotoNews.pl
6 Woda pod dywanikiem (62013/45)

Woda pod dywanikiem

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Od wiosny (chyba) leje mi sie woda do srodka. Z przodu od kierowcy pod nogami mam wode jak jest mokro
Niby dziury nie zauwazylem nigdzie ale jakos sie wlewa, kiedys zona zostawila okno otwarte i sie troche podczas deszczu wlalo, jakos obsuszylem i pozniej zauwazylem, ze po jazdach w deszczu sie zbiera ciecz pod nogami !!
Co za cholerstwo ??

Moze nagrzewnica przecieka, nie zauwazyles ubytkow plynu chlodzacego ??

pozdr

mam to samo. Podejrzewam , ze leje mi sie gdzies z podszybia. ale nie bardzo moge znalezc dziurki.

U mnie tez tak jest, ale w koncu mam wanne wiec co to za Wanna bez wody no nie Eos ?

To jak parapetowka bez policji

miałem coś takiego w granadzie nieszczelna była nagrzewnica i wiecznie mokro pod nogami po wymianie było ok

jesli jest mokro pod deska rozdzielcza to przecieka pod szybką, ale jesli jest sucho musisz miec dziurkę w podwoziu, tam gdzie sie trzyma nóżki : oblukaj dobrze miejsca koło pedalu sprzęgła i w jego okolicy....yes:

HEJ A SPRAWDZAŁES POD MASKĄ W OKOLICY PUSZKI Z BEZPIECZNIKAMI TYLKO DOKŁADNIE

a rurka od szyberdachu nie spadla?
a szyba jest dobrze wklejona?
a drzwi dobrze uginaja uszczelke?

1) Przeciek w częsci grodziowej komory silnika i wnętrza
2) Przeciek pod wentylatorem
3) Pęknięta nagrzewnica
4) Sparciała rurka do nagrzewnicy lub pęknięta

miełem podobnie też dziury nie widziałem w podwoziu, aż kiedyś sie zirytowałem odkręciłem siedzenia zdjąłem wykładzine i odśrodka oglądałem podwozie, napoczatku nie widziałem dziur tylko pare skorodowanych miejsc ale właśnie w miejscah gdzie było mokro i po oczyszczeniu znalało sie żródło wody naprawiłem i od tamtej pory suchutko..

Dzieki za podpowiedzi !!
Bylem jakis czas off-line.
No to zabieram sie do sprawdzania

Pozdrawiam

U mnie się lało dokładnie spod akumulatora, po naprawie jest suchutko. Moje zmagania możesz zobaczyć TU
Powodzenia!

Cytat:
2004-09-20 17:14:26, ElPaul pisze:
U mnie się lało dokładnie spod akumulatora, po naprawie jest suchutko. Moje zmagania możesz zobaczyć TU Powodzenia!

bardzo pięknie Ci to wyszło, super fotoreportaż
gratulacje