Wyjezdzam...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W poniedzialek wyruszam w podroz do Austrii w celach turystyczno-zarobkowych.Wracam 30 wrzesnia prosto do Lublina na studia,na poczatek nie bede mial tam netu,wiec przez okolo miesiac nie bedzie mnie na forum.Kontakt ze mna bedzie jedynie telefoniczny,nr jest w profilu.Ciekawe czy spotkam jakies auto z FSO tam w Austrii.

Jedźiesz poldkiem??

milej podrozy...!!!

Niestety nie jade,Atus bedzie stal w garazu i czekal na mnie az go zabiore do Lublina

Dzieki Spajk

Bon Vuoyage or semething like that

Szerokiej drogi....

Austria jest piękna, a Wiedeń szczególnie, tylko ten język . Życzę przyjemności herr BartekN

Cytat:
2004-09-09 21:19:53, BartekN pisze:
(...)Ciekawe czy spotkam jakies auto z FSO tam w Austrii.

W Austrii to nie wiem, ale w Lublinie napewno Szerokiej drogi.

Bartek trzymaj się.
Dużo zarób i wracaj
Też dorabaiłem w wakacje i mnie na forum nie było.........
powodzenia

Uczulam na Trucki Plusy - byly tam jeszcze niedawno eksportowane. Starszych egzemplarzy (chyba) nie uswiadczysz.

Viel Glück!
Adamus

Uważaj na siebie w tej Austrii! Żeby się i twojej dziewczyny nie pobili bo wiesz jacy są Austrajczycy. Jeżeli coś wam zrobią to daj cynka ja ja ich tam przy okazji odwiedzę i zostawie im prezent(kopa w tyłek i nie tylko).

no to szerokiej drogi zycze iszybkiego pwrotu do domu bo bedziesz mial troszke do poczytania na forum

Cytat:
2004-09-10 14:43:08, CAr pisze:
(....)bo wiesz jacy są Austrajczycy

A co to za nacja

austriacy chyba

GRATULACJE panie Yoshi81!!!!!!!!!!!!!!!!!
WYGRAŁ pan 30 płyt zespołu Ascetoholix i ich teksty. Dodatkowo wygrał pan 30000 zł

CONGRATULACIONS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Proponuję temat kontynouwać na nudzie tu żeganymy się z kolegą Bartkiem .
EOT

uwazaj na faszystowskich urzednikow panstwowych! do austrii? ja? niiigdy w zyyyyciu! ale tobie zycze powodzenia!

Szkoda że nie atuskiem . Miłego zwiedzania, kaski i zupki.... chmielowej.

no i kolejny za chlebem wyrusza w obce rejony... POWODZENIA!
Wrocisz jeszcze przede mna...

Dziendobry

Wrocilem z podboju austrii,musze przyznac ze bardzo ladny kraj,a w szczegolnosci stolica Wieden.Bardzo piekne miasto,jest co zwiedzac i szczerze polecam!!! Niestety praca do ktorej mialem jechac zostala przesunieta na ostatni tydzien wrzesnia,wiec nic z tego,szkoda.Tak jak pisal Adamus widzialem jednego Trucka w kolorze czerwonym,fajnie jeste zobaczyc auto z FSO na zachodnich numerach.Krotko mowiac pozwiedzalem,odpoczalem i wydalem kupe forsy,jakie tam wszystko drogie!!