[2103] Fotki do oceny :-)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!!!
jako osoba nowa w szeregach kandydata LKP postanowilem przedstawic wam fotki swojej Ladzianki do oceny. Wczoraj zrobilem jej mala sesje
I co o niej sadzicie???
OTO FOTO:

EDIT: Tych dwoch burakow na zdjeciu nie wchodzi w sklad zestawu!!!

[ wiadomość edytowana przez: el_comendanto dnia 2004-09-10 14:13:52 ]

Świetna!
Tyle że hmmm... biały to nie kolor dla klasyka... Najlepiej wyglądają białe 2107.

Mmmmmmmmmm.......... no i masz oryginalne kierunkowskazy na błotnikach.

Biały kolor jest jak najbardziej rewelacyjny!!!! Widać w pełni oryginał, a jak się ma do tego środek???

PS. Adasco bój się, bo spadasz w rankingach

gdzie parkujesz to cudo????? jesli zginie Ci tylny zderzak to nie ja

no ładne cudeńko

Cytat:
jak się ma do tego środek???

Srodek jest tez oryginal 100% z tym,ze mam niebieska ''skajopodobna'' tapicerke,a wolalbym czerwona!!!
Fotki wnetrza tez mam,ale nie mam serwera aby je wszystkie umiescic,wiec zarzucilem tylko kilka do profilu....tamtad je zhotlinkowalem

[ wiadomość edytowana przez: el_comendanto dnia 2004-09-10 15:27:33 ]

piekna poprostu piekna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Piekna, kapitalna - full oryginał!!!!!
ostatnio w Warszawie widziałem jeszcze jedną taką (taki groszkowy kolor) ale miała strzelony tylny pas.No i taka sama jak Twoja stoi na parkingui strzeżonym w Skarżysku Kamiennej
Gratuluję zakupu- gdyyć chciał ją sprzedać... daj znać
niestety - mój Konrad własnie dziś zaliczył strzała z tyłu ( jakaś baba wjechała mu golfem...) i ładzianka ma rozbita lampę tylną, cofnięty zderzak i pęknięty spaw tylnego

ja bym jeszcze dal bialy pas na oponki i full wypas. I nie zgadzam sie, ze bialy nie pasuje.
zajebioscie pasuje!
za to 2107 naladniejsze sa niebieskie i koinec!

Cytat:
2004-09-10 19:37:09, Pawel_66 pisze:
niestety - mój Konrad własnie dziś zaliczył strzała z tyłu ( jakaś baba wjechała mu golfem...) i ładzianka ma rozbita lampę tylną, cofnięty zderzak i pęknięty spaw tylnego

O to paskudnie, wprawdzie lampę masz, naprostowanie, wyszpachlowanie i podmalowanie to nie problem ale co ze zderzaczkiem????

Cytat:
2004-09-10 15:27:05, el_comendanto pisze:
Srodek jest tez oryginal 100% z tym,ze mam niebieska ''skajopodobna'' tapicerke,a wolalbym czerwona!!!
Fotki wnetrza tez mam,ale nie mam serwera aby je wszystkie

Co głupstwa wypisujesz , jeszcze nie widziałem niebieskiej tapicerki w 2103 a Tobie się to nie podoba??? Przecież z tą niebieską autko musi wyglądać zajebiście!!!!!!

Hmmm przykra sprawa - w poniedziałek trzeba jechać na oględziny. Zderzak na szeczęscie jest prosty jak drut. Zgięty jest tylko jeden uchwyt (ten z lewej , bo to yło uderzenie trochę z boku). Małe pęknięcie spawu tylnego pasa - to moim zdaniem największy problem- bo trzeba tam grzebać
Ta Pani co go walnęła - to az sie popłakała- a znam ją z telewizji ( Z kroniki Krakowskiej). Kurde - piątek po południu to niest dobry czas na jeżdzenie dla młodych kierowców - mówiłem to młodemu - ale nie słucha - tylko jeździ
No nic - mysle ,że da się to wszystko zrobić - tylko to załątwianie w ubezpieczalni mie osłoia. Tym bardziej ,że ja mam PZU a gość od Golfa ma Wartę - i z tym sa czasem problemy, a mam tylko ręczną notatkę sporządzoną przez Konrada i tego gościa od golfa III. Bi mnie przy tym nie było
Paweł

Cytat:
2004-09-10 20:52:17, Pawel_66 pisze:
....
No nic - mysle ,że da się to wszystko zrobić - tylko to załątwianie w ubezpieczalni mie osłoia. Tym bardziej ,że ja mam PZU a gość od Golfa ma Wartę - i z tym sa czasem problemy, a mam tylko ręczną notatkę sporządzoną przez Konrada i tego gościa od golfa III. Bi mnie przy tym nie było
Paweł

Mialem stluczke niedawno (2 miesiace do tylu), pewien starszy pan tak sobie pojezdzil, ze rozprul mi prawie caly lewy bok (plus tego zdarzenia to nowiutki lakierek na calym aucie i dwoje nowych drzwi) i na miejscu zdarzenia, rowniez sporzadzilismy odreczna notatke, co i jak bylo, numery dowodow osobistych, numerki ubezpieczalni, jakie auta, w miare dokladnie opisano gdzie jak i co sie stalo, z ta karteczka bylem w ubezpieczalni, pokserowali paierki itd itp wezwali tego pana co tak narozrabial i po 10 dniach mialem kase na remont. Mysle ze nie masz sie czym martwic, policja nie musi byc do kazdego zdarzenia, i ubezpieczalnie o tym dobrze wiedza. Dobrze jest jak sa swiadkowie, bo moga potwierdzic co sie stalo i druga strona nawet nie stara sie nic kombinowac.

Pozdrawiam

Też tak myslę docent - na szczęscie była przy tym moja żona, która jechała z Konradem - a tamci jak na razie nieczego się nie wypierają( bo z tym to róznie później bywa). najbardziej to mi szkoda ,że trzeba będzie "grzebać" - a cały tył był akurat nie ruszany.

Niebieska tapicerka? - musi być naprawde extra- tez jeszcze takiej nie widziałem

na siedzeniach sa syfiaste pokrowce w kolorze bialo niebiesko fioletowym [tez z epoki i wyblakle od slonca] A pd spodem jest niebieski skaj i welur......na razie nie mam czasu na sciagniecie tego i odkurzenie tapicery pod spodem, a mnostwo kurrzu tam jest.....

uuaa... tak zrobione, odszykowane autka wprowadzaja pozytywne wibracje...

z tego co widac z zewnatrz to chyba full oryginal, no moze oprocz opon bo te do dzisiaj by niedotrwaly chyba w nienaruszonym stanie...

a tak z ciekawosci.. na jakich oponkach Lady w tamtych odleglych czasach wyjezdzaly z fabryki ??? Moze ktos wie ??

gratuluje autka :]

Piękne auto
gratuluję zakupu

Oponki sa prawie oryginalne,bo REKORDY D 134 chyba......Bieznik stareeeeego kroju w zasadzie nie zdziwilbym sie,jezeli sa tam od nowosci,bo guma jest sparciala i bija w czasie jazdy.....poa tym ten index predkosci............az do 100 km/h

Oryginalne by były rosyjskie
ja takie mialem w 2107
jutro bede na działce,tam powinien lezec stary zapas od 2107
jak znajde to jutro napisze nazwe producenta