Supersprint 12 września, hej !!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wlasnie 12wrzeesnia bedzie rozegrana kolejna eliminacja sprintu, trasa o dlugosci 6kilometro bedzie biegla przez teren HSW, dodatkowo bedzie 5 prob sprawnosciowych. Wymagane kaski, oc, gasnica itp. Wpisowe 20zl.
Mimo iz 20zl piechota nie chodzi, teren HSW mnie korci i pewnie skatuje fure, mam nadzieje, ze bedzie szutr to wprowadze publicznosc w blogi stan Ktos jeszcze chce rywalizowac, kibicowac ?

a o któej sie to zaczyna i gdzie dokladnie sie bedzie wchodzic????
ja bym pokibicował i moze bym probil fotek troche
a teraz prozba kto z was bedzie jechal i przewiezie dwie osoby tam ??? ktos jest chetny my malo miejsca zajmujemy wiec prosze przygarnijcie nas

Gdzie sie zaczyna nie mam pojecia, o ktorej takze nie mam pojecia, zapisy do 9rano w niedziele w automobilklubie. Jutro tam podjade i sie zorientuje, tylko wlasnie sie dowiedzialem ,ze sie komus z rodziny zenic zachcialo, masochisci Zobacze jutro co sie bedzie dzialo.

Ja pojade i porobie pare Fotek i oczywiście bede kibicował!!!!!!!!!!!!
Jak bedziecie wiedziec o ktorej !!!!!!!!!!!!!! To piszcie!!!!!!!!!!!

geoo ja mam miejsce w swoim wv jak byś cchciał to napisz na gg !!!!!!! do mnie

ja sie chciałem zapytać coś geoo mówiłeś że 11 września jest od wiaduktem coś !! prosze o odpowiedź !!

11 czyli jutro, pod wiaduktem, ochuja..es przeciez jutro je jarmak i basta. Sobotni ryne rzecz swieta.

no własnie mi też to nie pasowało geoo coś pisał że amk robi jakąś impre geoo coś z tobą nie tak !!

Cytat:
2004-09-10 19:36:33, tomeQ_ pisze:
11 czyli jutro, pod wiaduktem, ochuja..es przeciez jutro je jarmak i basta. Sobotni ryne rzecz swieta.

No ! tomeq musi rano isc po jojka i mliko Także, Panie daj Pan spokój...

Eeee tam jojak juz mom, tero trza isc po kurcoki i salcyson bo w domu nima, musiwa tyz kupic sadzonki pryncia i poltusze wieprzowo. Do zobaczynia na jarmaku HEJ . Zoomie spotkomy sie przy tej losce co zwykle, wisz z kozim serem i jednym łokiem zaro kolo kibla HEJ.

nim to tak ja sie to dowiedzialem od anglika plany tylko byly
ale angik mi pisal na gg ze jest zmieniona data a ja zapomnialem napisac i zapewne to cio pisze tomeq jest prawda nie pamietam jak to juz jest wiec jak cios to tomeq dowiedz sie jutro jak to bedzie z tym sprintem bardzo prosze
a rzeszowiam ja potrzebuje dwa miejsca ale wiesz cio troche sie boje jechac z toba jakos ale sie jeszcze odezwe musze to przedyskutowac z dziewczyna czy sie odwarzymy z toba jechac

No dobre tumek, to bede tam stoł i czekoł na Cie... Jo mósze se jeszce tarcze u róskich do boszuwki kópic bo bede szambo projektowoł.Pogodowa jótro .
Geo nie buj sie z rzeszowiokiem jehac. To ostrozny chopok Jeno czasem ma noge cienszkom

zoom prosze bez obraźliwych komentarzy na mnie

oki nie boje sie o siebie lecz o moja lube

rzeszowiak to nie byl obrazliwy tekst

jak to nie jest obraźliwy text to przepraszam bardzo !!

Supersprint bedzie na 100 % w niedziele na Halmarze !!!!
Start nie wiem o której.
ANglik mówi ze sa juz puchary....

Hm, nie chcialem Cie obrazic... A jak to gdzies zrobilem to nieumyslnie... Wiec sorki
A zeby nie bylo calkiem OT, to postaram sie zjawic zeby chociarzby popatrzyc jak tomuś sobie radzi

Jak będzie ktos wiedzial dokladnie gdzie to sie odbywa i o ktorej godzinie to niech napisze??

Cytat:
2004-09-11 09:51:07, Koz_aa pisze:
Jak będzie ktos wiedzial dokladnie gdzie to sie odbywa i o ktorej godzinie to niech napisze??

Mowicie ze to bedzie na Halmarze!!!!!!!!!!!!!
Biore Cyfrowke i trzy karty i robie fotki Może bedzie ciekawo

Napiszcie do cholery kiedy o ktorej to albo chociasz na oko powiedzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!