Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Hicks TOYOTA DRIVER Yaris 1.3 Sol Wawa | 2004-09-14 10:12:13 To przykre.
A jaki masz lakier ? Ja mam niebieską perłę metalik i prawdę mówiąc to trzeba się postarać, żeby lakier się poddał. Poza tym listwy boczne które kupiłem w ASO bardzo się sprawdzają na ciasnych parkingach. |
![]() alan03 TOYOTA DRIVER Yaris Luna Tarnowskie Góry | 2004-09-17 09:25:53 ja myślę że lakier jest dość wytrzymały... kilka razy drzwi otworzyły się i oparły na jakiś murek czy coś i nie ma iwększych uszkodzeń ale jest makabra z lakierem przy klamkach ![]() |
![]() Yaryś TOYOTA DRIVER Yarowóz WAAAWAAA | 2004-09-21 16:38:27 MAM dlugą ryse! panowie dowcipasy przejechaly mi kapslem chyba ...co z nia zrobić!? kredeczka? ![]() ![]() ![]() |
Bartek72 Trabant SLXi Turbo GTi Ladek Zdroj | 2004-09-28 14:37:28
Mam nadzieje, ze nie w myjni automatycznej? Bo jesli tak, to sie nie dziwie - zwlaszcza, jesli to nie metalik. Ja po poltora roku juz mam malutenkie odpryski na masce - a jaki miekki jest niemetalik przekonalem sie w trzy dni po zakupie; wozek z zakupami na parkingu pod supermarketem zjechal mi z lekkiej pochylosci (50 cm od samochodu - jakiej mogl nabrac predkosci?) i juz zostawil ryse az do podkladu. Ale rys od myjni nie mam - polecam sprawdzone reczne myjnie (od poltora roku jezdza tylko do jednej). |