| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() rybaiii User BMW M3 Stalowa Wola/Mahopac | 2004-09-12 03:33:19 A wiec tak jak obiecalem o to relacja z imprezki na ktorej mialem okazje dzisiaj byc.Wiem,ze moze powinna ona pojsc od dzialu zloty ale zdecydowalem sie temat walnac na forum glownym.
Przepraszam za jakosc niektorych fotek,moglem ich zrobic wiecej ale dopiero pozniej przerzucilem sie na fotki gorszej jakosci i zbraklo mi miejsca.Jest tez pare krotki filmikow (jakosc nie zadobra szczegolnie 2 ostatnie). Na imprezke wybralem sie z kumplem jego Subaru Impreza STi (300KM), mieszkal w Stalowce na Hutniku,moze ktos go skojarzy ze zdjecia, auto jeszcze jest seryjne bo nowe i gwarancja i te sprawy.Ale przyrzekam wam ze przyspieszenie ma nieziemskie.Jego zmierzony czas na 1/4 to 14.08 tydzien temu na tym samym torze. Ale wracajac do "zlociku".Englishtown to tak jakby lokalny Modlin.Dzisiaj akurat mialo byc cos w stylu Evo vs WRX,stad tez najwiecej bylo na placu tych autek,ale oczywiscie nie byly one jedyne.Bylo sporo seryjnych jak i sporo stunowanych Tyle co dzisiaj widzialem Evo i WRX'ow w jednym miejscu nie widzialem przez cale zycie.Procz tego widzialem od groma innnych ciekawych bolidow.Na jednym zdjeciu z drogi powrotnej (jedno z pierwszych zdjec ;p) widac nowego Bentleya Continental GT.Procz autek w cholere bylo motorkow,oczywiscie scigaczy wsrod ktorych nie brakowalo wiele Hayabusa :> Juz wiem ze wybiore sie na nastepne imprezki,tym razem z serii Hot Rod Classic No co tu duzo mowic.Szkoda mowic ze was tu nie ma. OBLED OBLED OBLED jedyna slowo ktore moze opisac to co dzisiaj widzialem I na koniec oczywiscie link do foteczek i filmikow FOTKI |
_DRACO_ VITO Potfffor, HONDA ... Stalowa Wola | 2004-09-12 07:29:09 Nieno furki miazga...
A fotki ok, ale pewnie ci sie rece trzzesly po tych jazdach. Po stw to tylko jakas przerobiona "naprawiona" lancia jezdzi przypominajaca takie furki. rybaiii to czym wkoncu zawitasz (kiedys tam) do naszego grodu? bulgoczacym diablem czy najnowszym cudenkiem techniki (jakims). Hy Hy Hy Pozdro |
zoom User zoom zoom | 2004-09-12 09:56:45 Fotki mnie powalaja... Sliczne autka .Juz sie niemoge doczekac kiedy zobacze takie na wlasne oczy ![]() |
Stecyk User Stalowa Wola City | 2004-09-12 10:31:08 fotki po prostu full wypas mozna pozazdroscic takich furek |
GEOO User stalowa wola | 2004-09-12 12:05:13 zdiecia fajne fury tez
tylko dlaczego filmiki nie hcca sie sciagac?????zaden |
GEOO User stalowa wola | 2004-09-12 15:27:41 oki juz dzialaja
nie mam pojecia czemu wczesniej nie dzialaly |
rzeszowiak User Dolina Muminków | 2004-09-12 15:46:12 a mi teraz wogule stronka ze zdjęcieami nie działa !!! |
rzeszowiak User Dolina Muminków | 2004-09-12 20:15:35 już wszytko ok wszystko chodzi |
rzeszowiak User Dolina Muminków | 2004-09-12 20:26:49 już wszystko chodzi jest ok ściagam filmy |
einar User Nesia Stalowa Wola | 2004-09-12 22:48:51 mozna powiedziec tylko wow! tam ludzie siedza na stadionie tak jakby a u nas w modlinie to gorzej z miejscami i wogole inna organizacja i inne furki .... pozostaje tylko patrzec i sie uczyc |
![]() rybaiii User BMW M3 Stalowa Wola/Mahopac | 2004-09-13 01:19:42 Hehe Einar i bylo tez cos specjalnie dla ciebie.Z boku na torze swoja wystawe mial dealer Acury i mogles sobie wsiasc w Acure TL i sobie nia pojezdzic po torze :] fajna sprawa,ale nie skorzystalem, ty bys pewnie nie odpuscil tej okazji ;] |
einar User Nesia Stalowa Wola | 2004-09-13 16:01:14
czyli pozostaje tylko płakać |
_Gallus_ Moderator Celina st202 . | 2004-09-14 00:34:15 Fotki miodzio, ale kto by sie tam podniecal skosnookimi To jest prawdziwa slicznostka :
|