Co-drive 26 wrzesnia

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kto sie wybiera????

Chyba wiadomo, że kazdy kto może to bedzie....

Niestety ,trzymie mnie Puchar Okręgu Sląskiego,i żałuje ,że mnie nie będzie...

Konkurs rozwiązany

Do piątku, do ostatniej minuty spływały odpowiedzi na pytania konkursowe. Spośród kilkudziesięciu odpowiedzi zostały wylosowane dwie osoby. Jak się okazało, sporty motorowe, nie zostały do końca zdominowane przez mężczyzn i tak oto na prawym fotelu Peugeota 106 rallye obok Bogdana Chomy, na odcinku specjalnym rajdu AC Pokale usiądą:
- Małgorzata Haber (Ruda Śląska)
- Jolanta Mizia (Zamarski).

Pytania konkursowe okazały się na tyle trudne, że zdecydowaliśy się dopuścić odpowiedzi, w których znajdował się jeden błąd.

Prawidłowe odpowiedzi na kolejne pytania:

1. Wymień wszystkie modele DVD firmy Manta.
DVD Manta 001, DVD Manta 002 basic, Manta kino domowe, Manta DVD 004 La Scale, Manta DVD 005 Gambler

2. Podaj model najmniejszej klawiatury w ofercie Manty.
MM909 TINNYBOARD

3. Jaką żywotność posiadają płyty DVD +/- R x4 marki Hawk ?
100 lat.

4. Które miejsce w swojej klasie zajęła załoga Choma/Walaszek w rajdzie AC Pokale w 2004 r ??
Drugie

5. W ilu rajdach dotychczas Adrian Walaszek pilotował Bogdana Chomę ?
W czterech (AC Pokale 2003, Rajd Śląski 2003, AC Pokale 2004, Rajd Nikon 2004)

6. W ilu rajdach w tym roku startował zespół Manta/Hawk Rally Team ?
w sześciu (Rajd Elmot 2004, Rajd Polski 2004, AC Pokale 2004, Rajd Kormoran 2004, Rajd Nikon 2004, Rajd Rzeszowski 2004).

7. W którym roku Bogdan Choma wystartował po raz pierwszy w rajdzie samochodowym ?
w 1996 r.

Graruluje, tylko ciekawe co z konkursem na flage, zdjecie i film team'u manta/hawk

to moze spotkamy sie o 9.oo pod "Data" i pojedziemy kolumna na co-drive?? co wy na to??

Pozdrawiam

Ja jestem za!!!!!!

Ma ktos moze wolne miejsce na co-drive?????
pozdrawiam
--------------------------------->www.seba.gbn.pl