Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Bolls_no1 HF MEMBER Hyundai Sonata 2,5 V6 Włocławek | 2004-09-13 21:05:57
Myślę , że przedwcześnie panikujesz, przyjżyj się dokładnie i spróbuj delikatnie podważyć plastiki okalające radio, napewną są mocowane jakimiś spinkami. Każdy producent zakłada możliwość montażu innego radioodbiornika (znając niedoskonalość seryjnych wyrobów). |
![]() Bolls_no1 HF MEMBER Hyundai Sonata 2,5 V6 Włocławek | 2004-09-15 10:11:36
Być może coś przeoczyłeś, rozbierałem już sporo samochodów i nie spotkałem się by w ten sposób mocować plastiki. Powinien być jakiś sposób na łatwiejszy demontaż. |
![]() cehol HF MEMBER hyundai pony gsi piekary śląskie | 2004-09-15 13:16:37 zaślepka jest napewno przykręcona! nie da sie jej wyjąć bez demontażu deski. wyciągnąłem radio w getzie brata i jest to poprostu wyłamane! /montaż radia odbył się w serwisie!/ a na dodatek radio mam włożone bez kieszeni zabezpieczającej bo sie nie mieści ! |
![]() Bolls_no1 HF MEMBER Hyundai Sonata 2,5 V6 Włocławek | 2004-09-15 13:59:04 W takim razie paskudnie to wymyślili. |
![]() arturo_soda HF MEMBER Hundai coupe warszawa | 2004-09-16 09:36:14 najnormalniej w świecie masz 2 drogi :
1. łatwa - kostka przejciówka, ostry nóż, pilnik - podpiłowujesz i podcinasz tak żeby zmieściła się pólkieszeń (bez tego to dla mnie dupa a nie montarz radia) troszkę trzeba podebrać po bokach i nagórze minimalnie, robiłem to niedawno koleżance ![]() 2. trudna - demontarz konsoli środkowej- nie ma tam tylko zatrzasków, jest skręcona z kokpitem i jest to zabawa na uuuuu nie wiem bo sie właścicielce nie chciało |
sewerynek HF MEMBER Hyundai GETZ chełm | 2004-09-17 11:06:20 ok dzieki za informacje-jednak musze przyznac ze skosnoocy niezle to wymyslili.....................tylko poco?????????? ![]() |
![]() eqs HF MEMBER Accent Żarów | 2005-04-04 21:13:08 no to aj sie troche dziewie wam... samochod na gwarnacji ja jak mialem swojego to nie moglem zamontowac radia sam bo tracilo sie wtedy gwarancje na cala elektryke... trzeba bylo specjalnie elektryka sciagac... - tak mi powiedzili w ASO
Ale te dupki wepchnely radio na sile ze panel postrzelal ![]() ![]() ![]() |
![]() eqs HF MEMBER Accent Żarów | 2005-04-05 14:17:56
sry MacTB ale stwierdzielm ze to dosc wazne moze nastepnym razem ktos nie popelni takiego bledu jak ja poprostu powiedziano mi tak i tyle o popekanym panelu tylko napomne... |