| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Piter20 (M) Dress Klasyczny A3 WRC | 2004-09-13 22:38:07 Uff.. Nareszcie auto jeździ Tak wyglądała Padlina wczoraj po południu jak kończyłem ją składać Chciałbym jednocześnie podziękować w tym miejscu wszystkim, którzy w większym czy mniejszym stopniu pomogli mi w operacji odnawiania budy: SerU(#408 FSO-PTK) za użyczenie garażu, narzędzi, transport i spawanie budy Rodzicom SerU#408 za media i cierpliwość (szlifierka nie raz pracowała do 1 w nocy i dłuzej) Mojemu Ojcu za zakup części i pomoc przy aucie Mroziu(#083 FSO-PTK) za pomazianie auta Czaku(#1802 FSO-PTK) za pomoc w trakcie remontu budy PENY(#(????) FSO-PTK) za transport Lajka za działalność wywiadowczą Wszystkim, którzy wspierali mnie dobrym słowem: DZIĘKUJĘ! Przy okazji: W trakcie pracy uległem drobnemu wypadkowi..Szlifując spawy na masce niezbyt ostrożnie zmieniałem pozycję i tarcza wciagnęła mi palec.. Efekt: wyłączenie lewej reki z prac przez kilka dni, a skutki bedę odczuwał jeszcze przez dwa tygodnie. Palca nie staciłem, ale jeśli macie mocne nerwy, to TUTAJ zrobiłem sobie zdjęcie na drugi dzień przy zmianie opatrunku. Tak przy okazji...Jeszcze kilka fotek Śrubokręt, wiertara ze szczotą drucianą, magnes do zbierania opiłków, Cortanin, kwas fosforowy i jazda Tak wyglądały u mnie progi wewnętrzne..Zewnętrzym nie robiłem, bo ich nie było A tak wyglądają teraz Baza noclegowa Oni (SerU i Czaku) coś kombinują Popsowałem trochę dach... Ale chyba nic nie widać
UWAGA! Świeżo malowane! |
hubiii SQAD Sympatyk honda integra dc2 JDM ToKYO | 2004-09-13 22:42:09 wow jaki kolor bo za bardzo nie widac czeamy na zakonczenie prac |
SteiN SQAD Sympatyk Passat Legnica/Dębice | 2004-09-13 23:00:45 piknie doslownie piknie Gratuki moje dobej roboty ![]() |
SVERAdesign Dress SQADet Citroen C4 Coupe Oleśnica | 2004-09-14 13:27:12 NEW LIFE...NEW STYLE...NEW MEMORY!!! |
thaniel Fiat Siena/Opel Astra Warszawa - Natolin | 2004-09-30 00:35:45 Piter gratulacje
ale mi sie caro tak podoba
pozdr |