MotoNews.pl

Kraków - tanie rozrządy łańcuchowe Sachsa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dziś byłem w sklepie specjalizującym się w częściach do samochodów francuskich na początku Królewskiej (na przeciwko Policji) i przypadkiem dowiedziałem sie że przez pomyłką zamówili kiedyś kompletne rozrządy Sachsa (łańcuch + kółka) do Ład 1200 oraz 1500/1600 i chcą to opchnąć za śmieszne pieniądze rzędu 30-40 zł. Jeżeli ktoś jest na etapie remontu silniczka to polecam. Tel. do firmy (0-12) 632-25-23

Pozdrawiam
Andrzej

Witam
Andrzej, wziąłbyś mi taki komplecik do 1500/1600 na zlot?,
szykuję się włąśnie do remontu 1500

Tylko wybij sobie z glowy berty!!!

Aha - a czy toto- "rozrzady" obejmuje napinacze i ploze?

Cytat:
2004-09-14 20:33:55, sheriffnt pisze:
Witam
Andrzej, wziąłbyś mi taki komplecik do 1500/1600 na zlot?,
szykuję się włąśnie do remontu 1500

Mówisz - masz. Do odbioru w Sulejowie!!!!

Co do pytania Fleszera:
Zestaw I - cena 30 zł obejmuje: łańcuch + płoza napinacza + tłumik drgań
Zestaw II - cena 40 zł obejmuje: łańcuch + koła + płoza napinacza + tłumik drgań + napinacz

Mirku, zakupiłem Ci zestaw II (sobie zresztą też)

Pozdrawiam
Andrzej

Andzej mam prosbe zakup dlamnie tez lancuszek do silnika 1600 na zlocie mnie nie bedzie ale dam pieniazki na lancuszek Francowi i tez bym poprosil zestaw II tylko koniecznie na silnik 1600

PS czekam na potwierdzenie Pozdrawiam

Andrzej, jesli sie poruszasz w tamtym rejonie, to ja tez poprosze. ostatnio jestem bez szans, aby w przyzwoitych godzinach tam dojechac. odbior gdziekolwiek, byle w poznych godzinach.
Jasiu

P.S.
czy ten sklep to IMPWAR?

Cytat:
2004-09-16 15:23:43, Janusz-Mendrala pisze:
Andrzej, jesli sie poruszasz w tamtym rejonie, to ja tez poprosze. ostatnio jestem bez szans, aby w przyzwoitych godzinach tam dojechac. odbior gdziekolwiek, byle w poznych godzinach.
Jasiu

Zakupiłem

Cytat:
P.S.
czy ten sklep to IMPWAR?

Nie

Pozdrawiam
Andrzej

Cytat:
2004-09-16 15:21:59, _FAZI_ pisze:
Andzej mam prosbe zakup dlamnie tez lancuszek do silnika 1600 na zlocie mnie nie bedzie ale dam pieniazki na lancuszek Francowi i tez bym poprosil zestaw II tylko koniecznie na silnik 1600

PS czekam na potwierdzenie Pozdrawiam

Rozrząd w 1500 i 1600 to dokładnie to samo!!!!
Jutro będę w tamtej okolicy i jak Ci kupię to napiszę. Dziś juz tam nie pojadę bo by mnie chyba śmiechem zabili - byłem tam już 4 razy, kupiłem juz 4 zestawy - po jednym za każdym razem

[ wiadomość edytowana przez: andrzej_krakow dnia 2004-09-16 17:12:41 ]

Andrzeju!
Dziękuję Ci bardzo za przysługę - bo podobnie jak jasiu nie narzekam ostatnio na nadmiar czasu i brak pracy
Ty pewnie tez - ale goście zwietrzyli już chyba, że jest popyt więc i cenę próbowali mi dac inną jak dzwoniłem pod ten numer
Zaczęło się od 169.00 za ten lepszy komlet - ale potem powiedział ,że może pomysleć o jakimś upuście- ale nie o upuście rzędu 400%
Paweł

Andzeju jezeli to co mowi pawel jest prawda to jak II zestaw mial by kosztowac wiecej niz 50 zl to nie kupuj.

Nie nie Fazi -ja taka cenę usłyszałem jak tam zadzwoniłem - ale Andrzej mówi ,że musiałem rozmawiać z ajkimś niezorientowanym pracownikiem-dlatego dzwoniłem do Andrzeja i on kupił ( jako "stały " klient) - po "normalnej cenie czyli chyba 40 PLN
Paweł

Cale szczescie juz sie balem Dobrze czasem cos zle zrozumiec hihihih.Dzieki za wyjasnienie

Pozdro

Uwaga!!!
W tym sklepie mają nieco pomieszane zestawy do 1500 i 1200 - konkretnie chodzi płozy napinaczy. W kompletach do 1200 mieli płozy do 1500 i na odwrót. W zestawach które kupiłem już to naprostowałem, ale już więcej nie mają płóz do 1500 więc dla Faziego kupię niestety zestaw ze złą płozą (od 1200) - reszta jest ok. Ale i tak się opłaca - sam napinacz w sklepie kosztuje ok. 25 zł a do tego koła i łańcuch.

Fazi, dla Ciebie też kupiłem

Wielkie dzieki masz umnie duze piwko piwko

Witam
No ja też się bardzo cieszę z tego rozrządu, mój silniczek z kombiaka wymaga przede wszytskim zmiany rorządu, zdejmę chyba też głowicę, może pierscionki, panewki etc.., obejrze simmeringi, i chyba jakoś po zlocie ładuję go wreszcie do mojej 7mki
Dzięki wielkie Andrzeju

Cytat:
2004-09-17 16:17:41, _FAZI_ pisze:
Wielkie dzieki masz umnie duze piwko piwko

Nie ma problemu, z tym że tą płozę o której Ci mówiłem musisz sobie gdzieś dokupić - bo w pudełku masz od 1200. ale tak jak juz pisałem wcześniej - to i tak sie zajeb.... cie opłaca