Honda Civic 1991 kilka pytań

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Posiadam Honde Civic 1991 sedan z silnikiem 1.6 i mam kilka pytan.. Zaznaczam ze jestem laikiem jesli chodzi o te sprawy
1. Jakie felgi z jakimi oponami optymalnie najlepiej pasuja do tego modelu ( chodzi mi o zalozenie alu-ferlg bez zbednych przerobek )
2. Zna ktos dobrego mechanika/blacharza/lakiernika w rzeszowie lub bliskich okolicach ? Chodzi o zrobienie lekko puknietych drzwi i porysownego nadkola
3. Ma ktos moze sprzedac dywniki gumowe orginalne hondy w kolorze szarym ?

Poki co to chyba tyle
Dziekuje za przyszle odpowiedzi

ad.1 - wchodza i 19 cali zreszta jak wejdziesz na kilka forów nizej do d-squadu to sie mozesz dowiedziec dokladniej

ad.2 - nie moje tereny

ad.3 - z 50zl kosztuja robione na zamowienie gdzies w necie bylo nie wiem czy nie na allegro

pozdr

Gdzie znalezc parametry felg pasujacych do mojego auta ewetulanie jak to zmierzyc/odczytac

miałem civica 91 i dokupowałem alumki. idealnie pasuja 15 calowe z oponkami 195/50 R15. nic nie obciera,ładnie wygląda. hondzia ma rozstaw 4x100.ja kupiłem felgi fabryczne z opla tigry (firmy RONAL) i pasowały do hondy bez zadnych przerobek,nawet fabryczne sruby pasowały.zjecia tych felg mam w profilu bo zostały ze mna mimo zmiany civica na astre.mozesz zobaczyc...zaznaczam ze civic ma mniejsze wneki na koła przez co te alumki wygladaja na lepiej dobrane niz do astry
na pozostale pytania nie znam odpowiedzi

Cytat:
2004-09-16 03:23:05, szymonsz pisze:
Gdzie znalezc parametry felg pasujacych do mojego auta ewetulanie jak to zmierzyc/odczytac

moze na www.baloon.pl
moze tu http://www.civic4g.com/specs.htm

pzdr