[126p}BIAŁE TARCZE ZEGARÓW

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
WITAM,POSZUKUJE GOTOWE TARCZE ZEGARÓW DO WYDRUKOWANIA BEZ ŻADNEGO PRZERABIANA,CZEKAM NA WASZĄ POMOC MOŻE MACIE TAKIE TARCZE

jesli masz fl-a czy kapliczke to ja bym sie nie bawil w drukowanie bo nie bedzie wtedy podswietlenia tu masz do flabiale tarcze na allegro ja wlasnie takie mam wsadzilem czerwone zarowki i wywalilem te zielone kopulki co wchodza w nie zarowki i zajebiscie to wyglada

ja nie chce kupowac chcem gotowe do wydrukowania

Ja zrobiłem zegary z podświetleniem za 4 zł i 60 gr
Potrzebna :
Arkusz białego papieru samoprzylepnego - 60 gr
dioda niebieska 12v - 3 zł
plasticzek na diode - 1 zł

Zegary zdemontowałem - zeskanowałem tarcze - odwrociłem kolorki oi dodałem grafe - wydrukowałem nakleilem.
Wymontowałem żarówki a w miejsce jedmnej podlutowałem kabelki do diody. Dioda jest w czarnym pudeleczku u gory zegarów. Efekt super. Zwłąszcza w nocy. Fotka w profilu.

zapomniałem napisać chodzi mi o białą tarcz do malucha stary typ (kapliczka)

Sciągasz tarcze i robisz to co ja zrobilem. Wystarczy skaner i atramentówka. A na necie zegarków nie znalazłem...

mam skaner już to próbowałem ale to nie to wolałbym gotowe do wydruku

qmpel mial niezly wzor tarczy (skala co 10km/h, cyferki po wewnetrznej stronie) ale do fl'a. Moze zalatwie wieczorem....moze po jakichs przerobkach podejda do kapliczki...

z góry dziękuję za jakieś kolwiek tarcze jesli macie jakies tarcze to proszę o wysłanie ich na mój e-mail:rogra@poczta.onet.pl

Co miałem , to wysłałem !! nie są co prawda odrazu do wydruku ale cos tam zawsze i tak będziesz mósiał przerobić!! Podobają siE??? pozdro.

Ja kupiłem FL-owskie tarcze za dychutka na allegro i wsumie jestem zadowolony