Omega w wersji amerykańskiej...??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam pytanie do szanownych klubowiczów...jak nazywa się omega A lub jej odpowiednik w stanach...jesli jest to chewrolet lub cadilac interesuje mnie jaki to konkretny model??szukałem tej nazwy ale niestety nigdzie nie mogę znależć....z góry dziękuje

było, ale co tam, jutro kot to mam humor

model a - chevrolet omega ( nie był sprzedawany w us)
model b - cadillac catera ( a ten jak najbardziej)

a tak na marginesie....
spałeś ostatnie 300 dni?

Brazylia:

US

nie spałem.....przecież się nie pokaże byle czemcały czas ją polerujemoże 10.10 -tylko nie wiem czy wtym roku..heheheh...dzięki za info.pozdrawiam MISTRZA

A w wersji angielskiej jakiś Voxal ( nie wiem jak to napisać). Piszę o tym bo w Radzyminie stoi taka MV6 i będzie do sprzedania za grosze. Jest rozbebeszona, zamieniają kierownicę z prawej strony na lewą. Ma jeździć. Rocznik 1999 ale praktycznie cała do lakieru. Cena ... 15,000 zł

VAUXHALL

Co do wersji angielskiej,to jezdzilem ascona B,w tejze wrsji w kierownica po drugiej stronie,w tamtym modelu zamiana miejsca nie bylo problemem.Ale za to jakie wyposazenie miala,elektyczne szyby,lusterka,podlokietnik ,tapicera,i full innych gadzetow,miejsce pod maska na termos,aby byl caly czas dogrzany.hihi.Na poczatku to byly problmey z parkowaniem.