Przestał działać zegarek ...... ???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Przestał mi działać zegarek m taj jakby bezpieczin ale przecież wszystko inne działla ....co to może być ???

A zapalniczka działa?? wisi na tym samym bezpieczniku??

Pozdrawiam G

Może ktoś wie do czego służy przycisk "D" przy zegarku, bo nie mam zielonego pojęcia, u mnie nic nie robi.
pozdrowionka
Vajta

Przy wyłączonym silniku podświetla zegar, ale musisz go przytrzymać 2-3 sekundy.

Fuck to auto znam od 5 lat i nie wiedziałem do czego ten przycisk służy no proszę bardzo, ale po co on przecież w nocy dobrze widać godzinę na tym zegarze???

Czy zegarek w Espero jest taki sam jak w Nubirze ???
Ile macie przycisków przy tym zegarku ?? 2 z lewej i 1 z prawej ??
U mnie w Nubirze mnie właśnie bardzo drażni to że przy wyłączonym kluczyku nie świeci zegarek, dopiero jak się włączy zapłon to zaczyna świecić.
Te 2 z lewej to do ustawiania godzin i minut, ten z prawej resetuje czas do równej godziny. Czy u Was jest jeszcze jakiś inny przycisk ???

Pozdrawiam
Cichy

...TAK! JEST!
Ten czwart guzik służy właśnie do tego o czym mowa w powyższych postach, czyli do zaświecenia zegara gdy samochód jest wyłączony!

Cytat:
2002-12-16 20:48:27, mis_iek pisze:
Fuck to auto znam od 5 lat i nie wiedziałem do czego ten przycisk służy no proszę bardzo, ale po co on przecież w nocy dobrze widać godzinę na tym zegarze???

Ja znam od miesiąca, ale nabyłem z instrukcją obsługi. W nocy widać... no chyba, że parkujesz z wyłączonym silnikiem. W nubirze brakuje właśnie przycisku podświetlenia.

No to pipa. U mnie w Nubirze są tylko 3 przyciski
A taki przycisk do właczenia zegarka bardzo by mi się przydał.
Koniec tego czas sprzedać Nubire

Cichy

Masz racje. Brak podświetlenia zegarka to podstawowy powód do sprzedania auta.

Heh przez te 5 lat nigdy mi do głowy nie wpiadło aby spróbować wcisnąć ten przycisk po wyłączeniu silnika i wyjęciu kluczyka (a jednak jestem bardziej tempy niż mi się wydawało)