Co jest grane ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Znowu dzisiaj mam kłopoty ze stroną. Albo nie mozna otworzyć, albo nie da się zalogować i jeszcze do tego nie mozna wysłać na priva bo "okienko" samo się zamyka !
O co tu chodzi ? Im więcej zmian tym gorzej !
Tak się dzieje u mnie od rana, zarówno w pracy jak i w domu. A rano Demon zapowiadał, że będzie OK !

HenBas.

To ja Zoltar...

Logowałem się 20 razy dzisiaj i nadal jest jak jest...

Pozatym za dnia forum gubi swoje ustawienia jeśli chodzi o wygląd. Ogólnie się cieszyłem iż forum znowu działa szybko, bo zaraz po aktualizacji działało znacznie gorzej...a tu takie kwiatki.

Panowie daemon uprzedzil o problenmach, a ja ze swojej strony polecam obnizenie poziomu bezpieczenstwa w IE, bo wtedy ustawienia nie beda non stop odsiwerzane i inaczej bedzie traktowana strona internetowa.

To moja rada, no oczywiscie jesli macie jakiegos antyviry bo jak nie macie to lepioej nie, ale jesli macie nie powinno byc najmniejszych problemow.

Dzisiaj w pracy było tragicznie z forum, a teraz , tj, wieczorem jest już ok

To coś jest nie tak jak muszę sobie "bezpieczeństwo" obniżać w IE. Wcześniej normalnie chodziło, a teraz co? Co oni tam kombinują? Nie podoba mi się. Zmian im się zachciało

Witam...

Jakoś się udało...

Dzięki Lasombra...sam nie wiem co pomogło...ale ważne, że działa...

I jeszcze jedno:
łączę sie przez modem (onet konekt na pohybel tepsie ) i zauważyłem, że nie da sie pracowac z forum w trybie off-line. Wyglada ze teraz sie nie cache'uje czy cóś? Jak dla mnie to duzy problem, mysle ze dla innych biedakow bez sztywnego 1Mbit takze... Szukanie poruszanych wczesniej na forum problemow to porazka - impulsy stukają. A do niedawna w trybie off-line moglem sobie przejzec calutkie forum...

Pozdr
RS

Forum dziala bez problemu na wszystkich nowych przegladarkach - mam na mysli logowanie - prosto z instalki na ustawieniach domyslnych. Nic nie trzeba obnizac. Zdaje sie, ze w IE6.0 nawet poziom "wysoki" w zabezpieczeniach nie stanowi problemu.

Jesli komus nie dziala to albo przestawil swiadomie lub mniej swiadomie (np. uzywa jakiegos dodatkowego softu do blokowania skryptow, wyskakujacych okienek itd) albo my musimy cos zmienic i o tym informujemy.

W pierwszym przypadku trzeba sobie radzic samemu, w drugim mozna zagladac na forum techniczne i pytac. Zawsze tez pomaga cierpliwosc, zwlaszcza w przypadku zmiany serwera, adresu IP i domeny.

Mialo byc OK, ale niestety nie wszystkie dns'y przeladowaly sie na czas. Mam nadzieje, ze rano juz bedzie dobrze. Z wszystkich wiekszych sieci droga pakietow na domene motonews.pl wskazywala juz dzisiaj na adres 213.227.69.94.

Obecne doswiadczenie nauczylo nas, ze nie nalezy wprowadzac zbyt wiele zmian i usprawnien wiec najprawdopodobniej ograniczymy ilosc wprowadzanych nowosci czy omawianych wczesniej modyfikacji ... oponenci moga sie tylko cieszyc.

pozdrawiam wszystkich

Witam !
Sprawdziłem sobie wszystko i na razie działa cała strona.
Co do ustawień - mam IE 6.0, nic świadomie i nieświadomie nie zmieniałem i wychodzi na to, że to Wy Daemon coś zmieniliście, ale mam nadzieję że się poprawicie !

Daemon, ja czegoś nie rozumiem. Wytłumacz mi dlaczego to JA mam sobie specjalnie zmieniać ustawienia przeglądarek i inne pierdoły, żeby móc oglądać tę strone? To Wam powinno zależeć, żebym się tu czół dobrze i żeby wszystko chodziło ok. Coś pozmienialiście i teraz nawet zalogować się nie mogę, zmienić ustawień (jak się zaloguję w nowym okienku i wybiorę 'zmień' to każe mi się od nowa logować). Witryny powinny być coraz bardziej przyjazne użytkownikowi, a nie zmuszać go do kombinowania itp.

Pozdrawiam
QLogic

My w ostatnich dwoch tygodniach zmienilismy tylko serwer, adres IP, kod strony i domene i jestem prawie pewiem, ze juz niczego nie bedziemy zmieniac

W przypadku dalszego korzystania z adresu z koncowka eisp.pl skuteczne logowanie bedzie raczej niemozliwe. Prosze sie logowac wylacznie w domenie motonews.pl

No skoro Ci dziala to juz tak pozostanie

pozdr.