| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Pit-Yaris TOYOTA DRIVER Yaris Poznań | 2004-09-18 21:08:08 Witam!
Mam pytanie czy możecie okreslic ile mniej wiecej wynosi koszt takiego przegladu (pełnego,swiece,płyny,etc..) w waszym miescie,w firmowym salonie Toyoty??? U mnie w Poznaniu zażyczyli sobie 880 pln Pozdrawiam |
Suchy (M) TOYOTA SPAMER Yaris, Carina i Aven ... SPAM | 2004-09-19 12:48:56 nie wiem ile ale przypomnial mi się dowcip na ten temat Siedzi facet w serwisie, czyta gazetę czekając na samochód który dał do serisu. Nagle mechanik mowi do niego FILTR OLEJU PRZYBAŁO BY SIĘ WYMIENIĆ a koleś na to wymieniaj pań. serwisant wymienil i dalej tak mówi KLOCKI HAMULCOWE PRZYDALO BY SIĘ WYMIENIĆ a koles na to jak trzeba to wymień pan. Serwisant pomyślał że z kolesia jest jakiś frajer to ponaciąga go na rozne jeszcze rzeczy i dalej mówi że trzeba by było wymienić akumulator, płyn w chlodnicy, wycieraczki itp. a koleś ciągle sie na wszystko zgadza. Wkońcu skończyl i mówi do Kolesia NO TO KONIEC WSZYSTKO JUZ W POŻĄDKU a na to koleś No to jak pan skonczyl to zabieraj się pan wkońcu za mój samochód Pozdrawiam |