Po grzybobraniu..

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No tak juz dawno po zbieraniu grzybkow a tu nic sie nie dzieje na forum...
No chyba ze teraz wszyscy objezdzaja stw i sie chwala "okazami"

Pozdrowka dla wszystkich obecnych, oraz dla ekip przyjezdnych: TA, TSA, etc.

Fajnie bylo, zimno bylo, ale bardzo bylo milo Powinienem zostac poeta Pozdr. dla wszystkich ( lacznie z czabanami itp )

jak ktoś bedzie miał foty to niech zapoda oglądnąl bym sobie!! fajnie dosyć ziś było kurde coraz więcej aut przyjeżdza i coraz lepeiej jest to robione !! jeszcze z rok i bedziemy w te klocki najlepsi na podkarpaciu !! oby tak dalej pozdro dla całego ktsw !!

Brakuje nam wielu rzeczy...... Barierek Megafonu czy swiateł......
Wiec jedyne co zostaje to lepsza organizacja - nie mówiac juz o parkingu.......
Niestety lokalizacja jest do bani .... Przyfdałoby sie cos szerszego a niestety nic lepszego nei ma....

Czuczu nie mozna wymagac zbyt wiele Toru takiego jak w modlinie miec nie mozemy A ty nie gadaj tu tylko skladaj malucha bo chce w koncu miec jakiegos rywala

Cytat:
2004-09-19 23:13:34, rzeszowiak pisze:
jak ktoś bedzie miał foty to niech zapoda oglądnąl bym sobie!! fajnie dosyć ziś było kurde coraz więcej aut przyjeżdza i coraz lepeiej jest to robione !! jeszcze z rok i bedziemy w te klocki najlepsi na podkarpaciu !! oby tak dalej pozdro dla całego ktsw !!

Jestesmy
I jestesmy jednymi z lepiej zoorgaznizowanych w polsce

było fajnie, a najlepie jto sie jechało w tójke z tyłu w maluchu rzeszowiaka jeszcze za jego siedzeniem kubełkowym, nogi przy suficie mialem ale jazda była hehe

einar to było coś !! w pięć osób maluchem i jeszcze jechaliśmy nim 90km/h to był hardcore!! bo było coś !!

einar to było coś !! w pięć osób maluchem i jeszcze jechaliśmy nim 90km/h to był hardcore!! bo było coś !!

dwie ostatnie modlitwy byly naprawde spoko klimat taki podobny do tych wczesniejszych pozdro dla organizatorow oby bylo tak dalej

Za duzo ludzi, za malo chetnych do scigania, na szczescie idzie zima i sie troche ludzi wylamie, bo w takim tempie niedlugo zacznie sie dziac cos nieprzyjemnego (2tyg. temu widzialem juz jakies walki, teraz ktos sie stuknal, piwo chleja na potege)

I jeszcze TomeQ dodałbym strasznie mała dyscyplina oglądających, stoja na długości 20m od lini startowej, metr od rozpędzającego się auta, czy oni nierozumieją że auto może ściągnąc wprost na nich prośby (krzyki) Pinga nie dawały żadnych efektów.
I niepodobali mi się lysi panowie w dresach, chyba pomylili imprezy

A pozatym było jak zawsze ... czyli nie żałuje

zgadzam sie z przedmówca
duzo osób to wsumie dobrze
ale mało do cigania
krzyki adama mało dawały ale zawsze cios
niom a jesli widzicie ze jest tyle osób i w 3 nie dajemy rady ja zajmuje sie pisaniem i nie moge tez przeganiac ludzi
wiec prozba moze adam tez sie podtym podpisze
aby inni klubowicze tez sie wzieli za to jesli widza ze jest tyle osób i ciezko jest pilnowac
a nie tylko na gotowe przyjsc i ogladac troche wkładu w organizacje to nie jest tak hop ciup o i juz jest zrobione

a pozatym było genialnie gdybym nie był chory było by lepiej owiele lepiej
pozdrawiam wszystkich do nastepnego razu
i prosze przemyscie to cio napisalem
kurde bo taki poemat napisałem a niech bedzie jakis oddzwiek bardzo prosze

ja żałuje ze nie mogłem przyjechac z przyczyn technicznych ale nic an to nie poradze zreszta strach by było jechac carem zapytajcie sie rafauu to wam powie

[ wiadomość edytowana przez: majer dnia 2004-09-20 17:32:42 ]

za ciemno po pierwsze nic nie wdiac zrobiliscie godzine wczesniej ale i tak nic to nie dało, niestety, za duzo bydła stojacego na jezdni i za mało sciagajacych wiekszosc to widzowie

z tego co słyszałem w tłumach to ludzie mówią że albo nie mają czym albo nie wiedzą kto czym przyjechał i nie wiedzą do kogo mają podjeść... no ale tak tylko słyszałem

niom to niech robia jak inni przychodza do mnie i patrza do zeszytu i porównuja swoje szanse
przeciesz moga sie tez troche spytac mozna pomoc napewno dla chcacego nic trudnego

no tak przeciez nic trudnego sie zaptac ja z checiom pomoge

Zmieni sie i to od rpzyszłego sezonu - Kartka a4.
Podajesz ksywe moc i jakie granice wyscigu.....
I jazda megafonem .....

hhhhehee i ty czu czu bedzies zsie darł