| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Piotr_W Daewoo Espero 2.0 CD Tarnobrzeg | 2004-09-21 20:18:17 Szanowny kolego Greg'u
W listopadzie zeszłego roku kupiłem dwie uszczelki wspólne obu prawych drzwi i lewych drzwi. Specjalnie to tak napisałem aby było bardziej zrozumiałe, poniweaż nasze auta mają takie uszczelki zaczynające się od przedniego słupka, biegną przy dachu i kończą się na małą szybką z tyłu auta. Wymiana ich nie jest trudna, wręcz banalna. Ja je wymieniałe nie ze względu na szumy powietrza tylko z powodu na fakt, że w górnej części miały (jedna i druga) kilkucentymetrowe ubytki. Być może spowodowane one były tym, że ktoś szarpał zamarznięte drzwi - taki stan zastałem po zakupie samochodu, a ja lubię mieć wszystko sprawne. Nie wiem od jakiego czasu jesteś posiadaczem tego auta, bądź czy miałeś okazję jechać innym Espero? Pytam bo w naszych autach przy pewnej prędkości (ok 100km/h) na dużych lusterkach tworzą się zawirowania powietrza tworzące halas. Obie uszczelki kupiłem w Twoim mieście w polmozbycie (jadąc od M1 w k-ku na rondo Czyżyńskie, po prawej) po 43 zł/szt. D96131979 Uszczelka boczna obu prawych drzwi D96131978 Uszczelka boczna obu lewych drzwi Moja małżonka wybiera się w najbliższy piątek do Krakowa do kliniki na Skawińską, będzie tam ok. południa .Jeśli chcesz to podam jej moje stare uszczelki (jeśli je znajde i ktoś ich nie wyrzucił) możesz sobie je wymienić i porównać. (daj znać na priva jeśli chciałbyś tak zrobić, podam Ci telefon kontaktowy) |
Piotr_W Daewoo Espero 2.0 CD Tarnobrzeg | 2004-10-01 14:54:41 Na początku, słupku jest taka czarna plastikowa spinka |