Szaleństwo Nimnula

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich
Otóż oświadczam że na naszej jakże odwiedzanej stronce KaMiKaDzE (www.ksk.piwko.pl) znalazł się z dniem dzisiejszym filmik pokazdujący naszego drogiego kolege i jego ukochany parking w Geancie.Filmik jest do pobrania w dziale Newsy i jest zapisany w formacie Avi wiec niepowinniscie miec z nim problemów.Gorąco zapraszam i czekamy na komentarze

P.S - Wraz z Kierowcą uznalismy ze filmik jest bardzo ciekawy i trzeba zaczac produkcje wiecej takich filmów

P.S 2 - Osoby leczące sie na serce proszone są o nieoglądanie

[ wiadomość edytowana przez: Mefisto dnia 2004-09-21 15:36:48 ]

szkoda że kamerzysta Mef ma słabe nerwy bo sam jestem w szoku że z zewnątrz tak zajebiście to wygląda i o ile pamiętam to dłużej to trwało a zaczeło sie tak fatalnie - niektórzy pamiętają

No niestety filmik mi nie chula ale fajnie ze cos sie dzieje na stronce i forum

Jazda chłopaki jazda.......koko dżambo i te sprawy

A ja mam linuxa i filmik mi chodzi bez problemu ..bo linux to taki sprytny system operacyjny...szkoda tylko że nie ma głosu bo napewno ostre pichy były............

no niestety ale za taka cene mooj aparacik cyfrowy nieposiada mikrofoniku ale wazne ze jest

zawsze można pużniej dograc pipipipipipiiiiiipipipipipipipipppiiiipipipipipipipipipipipipipipipppppppipipipipipipipipipipipipipipppipipipipiipipipipipipipippppppppppipipipipipipip

a tu już link do innego szaleństwa , fajny filmik niektórzy może już widzieli , warto też sćiągnąć . polecam

ZAJEBISTY MALCZAN

14 MB , przy dobrym łączy 3-5 minut

Pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: nimnul dnia 2004-09-28 11:11:36 ]

Malczan Ist The Best ale................Wartburg Bestia Pawer Racing Kit Car Never Stop Modification Ist bardziej The Best

mega lol

filmik stary ale jary

hehe Wardbi POWER

Cytat:
2004-09-28 13:45:13, ImaydayI pisze:
Wartburg Bestia Pawer Racing Kit Car Never Stop Modification Ist bardziej The Best

mayday a nielepiej bylo napisac poprostu WYCZYN