Kolejne modyfikacje espero JOHNEGO - tym razem tył

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

brono-zderzak niestety z przykrością mnie zabił
o ile przód był jeszcze w porządku tak tyłu nie trawię
lampy też chyba nie bardzo
ale to oczywiście moje odczucia

Przód mi się naprawde podobał. Ale tył... wygląda jak taki walec do asfaltu nas gumowych kółkach. Sorry. Naprawdę podziwiam nakład pracy ale efekt nie teges.

W życiu też by się przydał klawisz "cofnij"

Pozdro

Navi

Wkład pracy godny podziwu. Sugeruję jednak zmianę lapek z Biedronki w klapie na coś bardziej gustownego.

O curwa, ale kyrk

Mnie osobiście ani przód, ani tył się nie podobają - ale to jest tylko moje zdanie. Ja gustuje w tuningu ale "delikatnym".

moim zdaniem poprostu koszmar, tak spier...samochod

nie w moim guście.
zwłaszcza klapa bagażnika
pozdrawiam

Dżizus qrwa ja pierolole!
KOSZMAR!!!!

Blenda jest jednym z najladniejszych elementow pupy Esperaka, chyba niemozliwe jest zamienienie jej na cos lepszego. Fakt, ze nie wyglada super nowoczesnie, ale ona wlasnie tworzy niepowtarzalny charakter naszego auta.

Co do zderzaka, tam mozna duzo poprawic, niestety robota Johnego posta w zupelnie inna strone, a szkoda, bo za ta kase mozna byloby zrobic cos naprawde fajnego. Ale oczywiscie najwazniejsze jest to, ze Johnemu sie podoba

--
Pozdrawiam
QLogic

tył TRAGEDIA!!! ....miał chłopak jakąś rolniczą depresję czy też chciał się przypodobać posłom SamooBRONY ???....a tak mi się podobało to auto jeszcze niedawno....PRZYKRO NA TO PRATRZEĆ

Fajnie by bylo gdybyś pozostawil światła normalne z tylu na klapie i zrobil z nich klosze a la lexus czy jakos tak. ps. po gdansku jezdzi esperak ze światłami od octavi i wyglada naprawde ciekawie Tak czy siak gratuluje poświęcenia i inwencji twórczej!!!

Kurna chata
Zderzak przypomina mi takie zdjęcie z internetu przedstawiające faceta ze zmasakrowaną twarzą i zwisającymi z niej płatami skóry (ciekawe co by na to powiedział Freud ).

Widać ,że lampy w błotnikach były częścią jakiejś całości, której teraz nie ma, przez co wyglada to na jakąś taką niedoróbkę.
Białe lampy w klapie wyglądają jak z działu "ośiwetlenie" sklepu OBI.

Niestety kiepściutko, a widać ,że zostało w to włożone dużo pracy, czasu i pieniedzy.

WOW... ale lufa

wieś tańczy i śpiewa

total mega obleśna poczwara....gratuluje zniszczyłeś sobie samochód

Cytat:
2004-09-21 23:25:00, -JACO- pisze:
...Zderzak przypomina mi takie zdjęcie z internetu przedstawiające faceta ze zmasakrowaną twarzą i zwisającymi z niej płatami skóry...

To zdjęcie o którym mówisz nazywa się "Motorcycle" - mam je gdzieś na CD

Cytat:
2004-09-21 23:56:27, Norbert84 pisze:
To zdjęcie o którym mówisz nazywa się "Motorcycle" - mam je gdzieś na CD

Właśnie o to zdjęcie mi chodziło
Zamieść na forum ,żeby klubowicze mogli porównać
Tylko uwaga, tylko dla klubowiczów o mocnych nerwach.

Lo chrystusie cóż to za zjawa.???? znoimi oczami już chyba coś serio nie tak miały być fotki espera a ty jakiś taki tył traktora się łukaszowi wstawiło a przynajmniej tak widze i to jeszcze takiego po przejściach... o żeszty kurde flaczek ...

Ale brone ma ładną.! pierwszy raz widze brone polakierowaną..

Cytat:
po gdansku jezdzi esperak ze światłami od octavi

I do tej pory nie zrobiłeś mu fotki ???
Niegrzeczny chłopiec!

za 2 banki na allegro jest klapa bagaznika do kupienia..moze zrzutka dla johnnego?? blenda pewnie lezy gdzies w garazu a zderzak hmm no wydaje sie jakby nie byl skonczony brakuje tej dolnej czesci ktora bedzie zbierala zima bloto posniegowe