| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2002-12-12 23:32:57
Idę sobie na parking razem z bratem (bo mieliśmy razem pojechać w teren pozałatwiać jakieś sparwy na mieście), już mam siadać, a młody krzyczy: - Ty! Zobacz co Ci się z kołem zrobiło! ...ja patrzę a z przodu taki flak że samochód na feldze już stał! Tak się złożyło że miałem kompresor w bagażniku i podłączyłem pod zapalniczkę żeby napompować... ale h**! Powietrze uchodziło szczelinami między oponą a felgą... Nie obyło się bez zmiany koła na zapasowe, w dodatku w trzaskający mróz i na oblodzonej ziemi ! Pojechałem do wulkanizatora i dowiedziałem się, że mam tak potwornie skorodowane felgi wewnątrz, że prawdopodobnie w najbliższym czasie to samo zrobi mi się w przyszłości z kolejnymi kołami... |
Krzysiek-Diackon Opel Astra G Caravan Piaseczno | 2002-12-12 23:51:20 Jeżyk polecam kupienie 4 dętek, to mały koszt, a na zimę wystarczy |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2002-12-13 00:02:37 A ja nie polecam, lepiej nie pchcać dętek do popon do nich nie przystosowanych, jeden taki "specjalista" wulkanizator mi tak zrobił, i jak sie wqurzylem i pojechalem do innego to mnie od czci i wiary nawyzywal ze dalem sie tak zalatwic, i uszczelinj mi bardzo dokladnie opone z ktorej mi schodzilo non stop powietrze, po prostu dobrze pochalapal smarem czy czyms tam i jak jezdcze od 4 tygodnie to nic sie nie stalo, a tak dwa razy mi schodzilo powietrze.... |
Maciej75 Brawo 1.4 MJet Poznań | 2002-12-13 10:39:19 O ile dobrze pamiętam to felgi stalowe oczyszczałeś i malowałeś na srebrny kolor, dlaczego wiec takie przygody, czy zrobiłeś to tylko z zewnatrz? |
Anonymous Niezarejestrowany | 2002-12-13 13:18:38 witam
Ja w krakowie za czyszczenie felg od srodka placilem po 7 pln za felge I juz mam spokoj.... polecam |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2002-12-13 22:12:08 ...tak Macieju... poszedłem na łatwiznę i zrobiłem to tylko od zewnątrz ponieważ niechciało mi się bawić ze zdejmowaniem opon i ponowym ich nakładaniem...
...ale na wiosnę zrobię to na nowo i porządnie - czyli tu i tam... |