Trzęsienie ziemi

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Klubowicze z Pomorza , Mazur i Podlasia!!!!!
Zyjecie?????????
Omesie całe ?????????
Meldować o stratach i wrażeniach (przede wszystkim )

Spoko spoko Ruskie pewnie pozazdroscili pewnemu mieszkancowi Gdanska czarnej Evy i przeprowadzili maly,nieudany sabotaz

Eeee....
No co jest ?
Chyba Was nie zasypało?

Witam
Oma cała ja też
Rzeczywiście buda się zatrzęsła, a że mieszkam w takiej z przed wojny to i odczucie było większe niż w nowym budownictwie. No może pomijając wieżowce w 3mieście. Pierwszego to nie poczułem, ale to drugie było niczego. Podobno epicentrum było w Bartoszycach o sile 5 stopni.

Cytat:
2004-09-21 22:33:26, mayster pisze:
Witam Oma cała ja też .....Podobno epicentrum było w Bartoszycach o sile 5 stopni.

No to dobrze, że sie w końcu ktoś odezwał. Już myślałem że straciliśmy paru klubowiczów i ich omesie

W Bartoszycach ?
Tylko nie mówcie że rozp.... jednostkę wojskową. To byłby szczyt moich mażeń

Pies j…ł jednostkę, ale szkoda by było stadniny koni w Galinach. Piękne miejsce z pałacem.

ja akurat w tymczasie bylem na trasiegdans slupsk i nic nie czulem ale w slupsku bylo wyraznie czuc wstrzasy...

co to sie dzieje...........

Witam!
Ja na 7 piętrze mieszkam.Akurat se lezałem gdy... , już chciałem lecieć omesie przestawić z pod bloku co by nic na nią nie spadło. U nas w Olsztynie to nawet ewakuowali jakiś biurowiec.

Moja córka się przestraszyła, jak zaczął się ruszać telewizor i yuka stukała o ścianę, i ruszała się kołdra na której siedziała .
Jako, że przeżyliśmy już kiedyś małe trzęsienie ziemi (6). Moja żona chciała zarządzić ewakuację ale córa powiedziała, że nie ruszy się bez kota i chomika. Nie pozostało więc im nic innego jak stanąć pod framugą sciany nośnej . Ja w tym czasie oddawałem się killowaniu na E7 .

Epicentrum wstrzasow to chyba bylo w okolicach Kalinigradu.

trzesienie

a omesia ? ... jezdzi ...

wstrzasy byly ciekawe, moze jakis wylkan nam wytrysnie pod oknami, moze w koncu zacznie sie dziac cos ciekawego

Cieszę się że nikomu nic się nie stało
a na szczęście w naszym kraju niema większych trzęsień.
częściej występują inne kataklizmy które bardziej odczuwamy,np
podwyżki paliwa lub geniusz polityków.
Serdecznie pozdrawiam

Witam !

W tym czasie chyba poruszałem się Bestią po mieście i szczerze powiem, że nic nie zauważyłem.
O fakcie dowiedziałem się od Myszki Drusia - przesłała mi linka z informacją o trzęsieniu.

p.s. epicentrum rzeczywiście było gdzieś w Obwodzie Kaliningradzkim a nie w Bartoszycach.

No pewno bo jak się ma Omesie to jej amorki nawet trzęsienia ziemi nie dają zauważyć.
Pozdrawiam

Pomorze się trzęsie bo JA tam jadę....

Od października zaczynam rezydować w 3mieście.

Sennin

Fajno by bylo sie spotakc Sennin,jak bedziesz to daj znac,zrobi sie spota regionalnego,pare fotek,browcow,pkazemy ci jacy Pomorzanie goscinni sa.Radze sie zaopatrzyc w te nowe tabletki na kaca 2kce,czy cosik takiego.hihi.Co do trzesienia,to bylem w robocie,oparty o biurko.DLonie zaczely mi drzec,pomyslalem ze ze zdrowiem cosik nie tak,albo za duzo ostatnio wypilem.ale no coz.Sowieci pewnie cos znowu spieprzyli,jak z Czarnobylem i sie nie przyznaja.hihi

Uff...

Na szczęście nikomu ( kierownikom i omesiom) nic złego się nie stało.
Na szczęście Bozia i Przyroda jest dla lobowiczów łaskawa.
Czego nie można powiedzieć o Panach u władzy.

ELO!

Jak tylko dotrę to się odmelduję. Niestety nie zabieram ze sobą Omy, kierownictwo nie chciało na to iść. Biorę służbówkę... nie pytajcie co to jest. Tego nawet nie można nazwać samochodem...
Kaca się nie boję... nic co ludzkie nie jest mi obce.

A witaminka B6 jest w moim organiźnie niezbędna!

Pozdro
Sennin

Panowie, skandynawia sie podnosi! Bij w Szweda!