| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Tomek-Mydlowski Warszawa | 2004-09-22 03:05:14 16 tys zł i moje auto jest do oddania, tak jak stoi.
rok 1995 - pierwszy właściciel, kupiony u dealera przbiebieg 183 tys km KLIMATYZACJA serwisowany, super zadbany auto w 100% sprawne , przypuszczam że jeden z nielicznych esperaków na forum w którym WSZYSTKO działa, każde podświetlenie, każdy przycisk auto zabezpieczone antykorozyjnie, przygotowane do zimy książka serwisowa + cała masa zdjęc z przeglądów, napraw itp. mechanicznie IDEALNY, na samochód moge dać pół roku gwarancji! Instalacja gazowa BRC, zbiornik w miejsce koła, komputer Bingo S Alufelgi Aez Icon 5 14" , nowe opony przód Uniroyal Rain Tyre 680 tył Pirelli P6000 wnętrze w idealnym stanie, fotel kierowcy jak nowy (jestem niewielki Nagłośnienie - Radio Kenwood wysoki model (zabijcie mnie nie pamiętam) , Głośniki Mac Audio czerwona linia cośtam, do tego zwrotnice mac audio, i gwizdki też mac audio. W bagażniku tuba JBL CTX 3000 , nowy na gwarancji wzmacniacz boschman i zmieniarka 10 płyt kenwood. DO radia daje 3 piloty Auto na chwile obecną nie wymaga żadnych wkładów finansowych. Gratis dorzucam sportowy tłumik końcowy - z dorobionymi mocowaniami, był już zamontowany w aucie, ale go zdjąłem bo było za głośno. dla przypomnienia chodzi o TO auto wiecej fotek z ostatniego przeglądu tu KLIKA SIĘ bez felg i audio oddam za 15.000zł tak na marginesie - decyzja w 100% jeszcze nie zapadła ... ....a skąd to ogloszenie.....a stąd że kumpel sprzedaje coś takiego dla mnie cena ma być mocno bonusowa aha nie ma targowania ogłoszenie wrzucam narazie tutaj, jeżeli dogadam sie wstępnie co do buni, to auto leci na allegro |
Pycel Passat 2.0TDI CR Xenon Warszawa | 2004-09-22 08:30:56 Fiu fiu... ładna furka ponad 300 koni i moment jak w ciezarowce, nie ma roznicy czy w automacie czy manualu. Interesowalem sie podobnym Autkiem tzn. ten sam silnik 5 literkow tylko w budzie 7`.
dwu strefowa klima, elektryczna roleta na tylnej szybie i duzo innych bajerow i nestety kilka wad. A mianowicie tylny napwed z praktycznie zerowa szpera, czyli prawie caly czas kreca sie dwa kolka (idealne do krecenia bączków) wiec na mokrej/oblodzonej nawierzchni przy delikatnym skrecie tyl auta potrafi blyskawicznie zamienic przod samochodu z tylem. (paru moich znajomych wlasnie w ten nie mily sposob pozbylo sie swoich bemek. Spalanie nawet przy delikatnej jezdzie od 18 wzwyż. V12 ma swoje wymagania. Okresowe przeglody to przewodyWN/swiece x12, rozrzad X2, pompa wody x2 itd... itd... ogolnie to jakbys mial dwa silniki w jednym samochodzie. Ciekawostka jest to ze BMW ma dwa w porywach do trzech(jesli sa spryskiwacze do reflektorow a widze ze sa tylko wymontowane) zbiorniczki na plyn do spryskiwaczy Co do instalki gazowej to istnieje mozliwosc w tym modelu zainstalowania zwyklej instalki z kompem czyli takiej jak masz teraz z tym ze .... oprocz zbiornika na gaz masz wszystko x2 czyli koszt ok 3.500-4.000 zl. Jesli juz decydujesz sie na BMW to najlepszy silnik to 4 litry ale po 94 rokui to w budzie E-32 czyli 740 najlepiej z oznaczeniem iLA ( "i" wiadomo Gdybym mial ci polecac to polecilbym ci jednak cos z koncernu VW a konkretnie Audi "setke" albo "A6" w budzie C4 (nie dlatego ze mam cos takiego i "kazda sroczka swoj ogonek chwali") tylko jak czesc osob pewnie wie z wyborem nastepcy Espero wozilem sie od pazdziernika zeszlego roku i przeszedlem przez okres jak to nazwal Qbaj emocji i dobrych rad kilku znajomych, a wiec moja decyzja byla 100 razy przemyslana i pozbawiona jakichkolowiek emocji. Wiec jesli chcesz "smoka" z rodziny Audi to kup 100/A6 z motorkiem 2.8 (da rade zalozyc zwykly gaz, w 2,6 tylko wtrysk) moc o ile sie nie myle to 186KM a moment 250Nm i do wyboru ośka albo quatro. |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2004-09-22 08:33:40 No no... Nieźle się dzieje Tomek... Wszystkie blachary są Twoje... |
piotr-ek | 2004-09-22 13:24:42 Jejku... albo mi się wydaje, albo Tomek całe auto na nowo zbudował podczas tych wszystkich napraw To BMW - polecam, jak się tyłek w kiblu banknotami wyciera. |
profil-usunięty Member Klubu Espero | 2004-09-22 14:01:00 No Tomek zmiana z Espero na BMW 8xx to było by coś !
ps. niedługo zmienimy nazwę klubu na Klub Samochodów Niemieckich ! Coraz więcej klubowiczów zmienia na niemieckie marki: BMW, Audi ! |
Tomek-Mydlowski Warszawa | 2004-09-25 02:13:04 ...nowe wieści z frontu dreswagenowego ale pojawiła sie inna - 540iA ....tylko 286km , nigdy nie widziała gasuuuu (jak ją łykne to szybko zobaczy z ciekawszych rzeczy V max ograniczona do 250km/h , od 0-100km/h w 6,4s A JEST TO AUTOMAT od 0 - 200km/h w 18s ja już kocham ten samochód........aha jest mały feler....spalanie ok 17-20l/100km a esperak idzie do żyda na 100%, zakochałem sie w bejcach....może jestem wieśniakiem, ale chce miec BMW |
-JACO- Klubowy Weteran Megane RS250 Cup Warszawa | 2004-09-25 08:50:51 Tomek kupię Ci kajdan na urodziny |
Pycel Passat 2.0TDI CR Xenon Warszawa | 2004-09-25 08:54:04 Nie wiem Tomku czy to moja zasluga czy nie ale widze ze wybrales motor 4.0 , pewnie zajrzales tez na forum BMW i tam tez ci poradzili ten silnik. Mimo to fajnie wiedziec ze komus sie doradzilo i ten ktos z tej rady skorzystal Wisisz mi jedna Wareczke oczywiscie tak jak twoja nowa fura w wersji STRONG Ps. bedziesz bardzo zadowolony z tego silniczka, z automatu zreszta tez, zobaczysz co to luksus nie uzywania lewej nogi (mozna sie nia nawet jak ktos lubi w trakcie jazdy za uchem podrapac) a i prawa reka wreszcie odpocznie |
Tomek-Mydlowski Warszawa | 2004-09-25 18:24:09 boje sie tylko spalania mam też ładną 525 z 95r - jade oglądać ją w czwartek aha w warszawie nie da sie kupić ładnej bejcy.....objeździłem komisy, auta z ogłoszenia.....total paździochy aha i esperaki stoją po 16-17 tys ....i są w takim stanie że szok od dziś cena mojego 17 |
DrA eS ... | 2004-09-25 19:08:56
Hehehehe 25 to przy emeryckim operowaniu gazem. Moje 3.0 loi przy palowaniu 30 litrow gazioru. A w bawarze jeszcze o litr i pol stadniny wiecej do wykarmienia. |
profil-usunięty Member Klubu Espero | 2004-09-25 19:31:27
To ładnie Na 1 l pojemności spala 10 l gazu na 100km hmmm.... 30 l gazu to teraz 54,9 zł (licząc po 1,83 za litr) czyli ogólnie da się jeździć |
-JACO- Klubowy Weteran Megane RS250 Cup Warszawa | 2004-09-25 20:18:48 Czy w tym konkretnym przypadku benzyna nie wychodzi taniej niż gassss???? |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2004-09-25 20:52:51 Tomek szczerze mówiąc popłyniesz z kasą, jeśli kupisz takie auto... |
Tomek-Mydlowski Warszawa | 2004-09-26 00:41:51 dlatego poważnie myśle o 525 - 200km mi wystarczy mam jedną w dobgniszewie czy jakoś tak - przy granicy niemieckiej. jade w czwartek ją obejrzeć jak mi się spodoba - to jest moja, ......aha i nie potrafie sprzedać esperaka......to nie jest samochód to jest przyjaciel postaram sie oddać go matce, wiec może zostanie w rodzinie.....musze się jeszcze raz dokkkkkładnie obliczyć, a do sprzedania pójdzie Tico |
DrA eS ... | 2004-09-26 01:08:14
Nie ma byc tanio A przy okazji taniej... gazioru spala raptem o jakies 10-15% wiecej niz benzyny. |
-JACO- Klubowy Weteran Megane RS250 Cup Warszawa | 2004-09-29 16:32:49 Tak sobie gadamy..........
DRA, TY MASZ GAZIOR W OMESI??????? |