Naklejka klubowa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak wygląda naklejka klubowa ? Jeszcze nie widziałem dlatego pytam.
Pozdr.

Wejdz w "Zloty"...tam poszukaj jakiegokolwiek - bo prawie na kazdym są Klubowicze z naklejkami i zobaczysz...a jak nie, to zaraz Ci rzuce link....

Wejdz >tutaj lub >tutaj

PS
Jesli chcesz w powiekszeniu, to moge CI pstryknac fotke mojej, gdy wroce wieczorem dodomu

Dzięki, już teraz wiem, jest naklejana na blendę.
Miło też było obejrzec zdjęcia ze zlotu, szkoda, że nie mogłem być, napewno było świetnie.
Pozdr.

PS. Ja sobie zrobię naklejkę mniej wyeksponowaną, czyli naklejaną na pasek reklamowy tablicy rejestracyjnej, tam gdzie są bzdetne reklamy stacji albo dealera.
Na białej folii samoprzylepnej będzie adres strony klubu. Mam nadzieję, że nie będzie nikt mi tego miał za złe.

Skąd! - nikt nie bedzie mial Ci tego za złe (mówię we wlasnym imieniu)
Ja tez chcialem zrobic cos takiego (pod tablice rejestracujna)... nawet wycyganiłem za free ramke pod tablice w ASO, napisalem do tej firmy ktora robi te naklejki na blende, ale gosciu powiedzial, ze nie jest w stanie zrobic tak malej naklejki na ten pasek pod tablica. Musialbym wiec robic to wlasnymi silami - a niestety az tak profesjonalnego sprzetu ani materialow nie posiadam, wiec pomysl stanal w miejscu.
Moze Ty opatentujesz cos ciekawego ?

PS
Nie przejmuj sie - na pewno wkrotce bedzie jakis zlot , na ktory bedziesz mogl przyjechac Jesli chcesz, to zapraszamy na 1dniowy w sobote na SLowacje do jaskini

Dziękuję za zaproszenie, ale to bardzo daleko. W kazdym razie życzę miłej i udanej wyprawy (poczekam na coś bliżej). Jak będziesz miał zdjęcia to chętnie zobaczę.
Pozdr.

Cytat:
2004-09-22 08:56:28, Krzysztof_L pisze:
Dziękuję za zaproszenie, ale to bardzo daleko. W kazdym razie życzę miłej i udanej wyprawy (poczekam na coś bliżej). Jak będziesz miał zdjęcia to chętnie zobaczę. Pozdr.

Zapraszam na zlot w Warszawie 26.09 - jest o nim post.

Oki, nie ma problemu...
W domu zrobie fotke(i) i wysle Ci mailem

Mihty - ja miałem na myśli zdjęcia z wyprawy na Słowację a nie zdjęcie naklejki.
Pozdr.

He he he
To sie dogadalismy

Jesli takowe będą to oczywsice poleca na forum...
Oprócz tego mam do wrzucenia te z nocnego zlotu "maślankowego" w Krakowie z ostatniego piątku... postaram sie to zrobic przed weekendem...

A póki co - mozesz looknac na nasz serwer FTP, gdzie Navi dzielnie magazynuje wszystkie materialy zwiazane ze zlotami itp...
Jesli nie uda Ci sie znalezc nigdzie w żadnym poście, to poszukam i Ci podesle link do tego wątku albo od razu do serwera FTP na ktorym są fotki i (moje filmy) ze zlotu w Tyńcu pod Krakowem