| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
krulyk RENAULT5 GTE 1.7 LPG ... Warszawa | 2004-09-24 21:46:02 ja też kombinuje jak tu samemu sobie podregulować ale na razie się poddam i pojadę do tych darmozjadów (no nie wszyscy) ale większość to kombinatorzy aby założyć gaz a po upływie gwarancji stwierdzić że zły parownik założony lub mikser ale pojadę jutro niech mi podregulują a po regulacji zapiszę sobie odczyty z lamdy i potem sam będę sobie regulował a co do wypalania zaworów i tym podobnych ale może się nie znam ale zawsze sam przykręcam kurek od krokowego bo mi pali 15 litrów na sto i jak miałem zrobione jakieś 45 tyś km na gazie i rozebraniu silnika który miał przebieg 245 tyś km zaworki były jak nowe i nawet nie wymieniałem zrobione zostały pierścienie i to wszystko obecnie mam przelatane 292 tyś km i jest ok tylko nie mogę się pozbyć wycieków oleju ale stoi i czeka drugi silniczek na lepsze czasy
jeszcze w niecałe 10 sekund zwija się do setki na lpg a musi być lepiej udało mi się raz w 9 sekund ale na codzień nie da się tak jeździć pozdro RE5PEKT |
Danek Audi 80 B4 2.0 + LPG Ostrołęka | 2004-10-02 20:05:54 Odświerzam wątek bo znalazłem w necie coś takiego. Myślę, że wielu z nas może się to przydać 4 gazy |