| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Dragster_13 0 Car In Progress. Stalowa Wola | 2004-09-22 15:29:48 !WITAM!
Potrzebne mi są klipy samochodow z KTSW Napiszcie z kąd moge wziąć chociaż trzy!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Marek Moderator Multivan Stalowa Wola | 2004-09-22 15:36:20 http://motonews.pl/forum/?op=fsb&f=43
Na przyszłość troche intencji twórczej A po co Ci one jeżeli można spytać |
![]() Dragster_13 0 Car In Progress. Stalowa Wola | 2004-09-22 16:08:13
A chce coś zrobić!!!!!!!!! |
![]() rybaiii User BMW M3 Stalowa Wola/Mahopac | 2004-09-22 17:41:29 http://users.interblock.pl/~rybal/Clip
Tutaj sa 1 klubowy ze spota i 3 prawie tylko moje, ogolnie mam wszystkie na kompie jakie tylko stworzyl ZooM,ale nie chce mi sie ich wrzucac na konto |
GEOO User stalowa wola | 2004-09-22 18:36:35 ja jestem w posiadaniu chyba wszystkich materiałów jakie tylko powstały z uczesnictwem ktsw te zmontowane i gołe materiały ale tego nie mam jak udostepnic |
zoom User zoom zoom | 2004-09-24 12:13:55 Hm, jakas konkurencja rosnie ? |
![]() rybaiii User BMW M3 Stalowa Wola/Mahopac | 2004-09-25 01:27:07
Heheh ZooM nie boj, twoich dziel nikt nie jest w stanie przebic ;D |
MINIO User Asterka Stalowa Wola | 2004-09-25 15:33:40 Dokladnie ZOOMik twoje klipy sa THE bEST i jestem ciekaw jak je bedziesz dalej robil zza wielkiej wody bo do glowy nikt nie bierze ze sie wykrecisz na czas nieobecnosci.
POZDRO |
![]() Dragster_13 0 Car In Progress. Stalowa Wola | 2004-09-25 21:48:40
Zobaczycie że doruwnam nawt ZOOM-owi !!!!!!!!!!!!!!!!! ZOBACZYCIE!!!!!!!!!!!! |
GEOO User stalowa wola | 2004-09-26 14:10:44 moze moze zobaczymy
a jak cytujesz to poatrz kogo cytujesz
|
![]() Dragster_13 0 Car In Progress. Stalowa Wola | 2004-09-26 18:11:36
Kurcze co ty GEOO sie tak do mnie dowalasz każdy chyba może sie pomylić!!!!!!!!!!!!!! |
GEOO User stalowa wola | 2004-09-26 20:31:12 dobra spoko nie dowalam sie do nikogo ale jest róznica od kogo cytujesz wiec
a dobra daj spokuj nic juz nie bede pisal na twój temat bo myslisz ze sie dowalam |
![]() rybaiii User BMW M3 Stalowa Wola/Mahopac | 2004-09-26 22:01:54
Haha nie sadze ;P Chyba ze sie nazywasz Galczych ;P ( wtajemniczeni wiedza o kogo chodzi |
einar User Nesia Stalowa Wola | 2004-09-26 22:17:00 galczych to taki pan z radomia co ma astre gsi ładną a lubi m-power [ wiadomość edytowana przez: einar dnia 2004-09-26 22:19:24 ] |
![]() rybaiii User BMW M3 Stalowa Wola/Mahopac | 2004-09-26 22:43:29
Einar heheh cicho chcialem sprawdzic czy chociaz on wie o kogo chodzi |
CZUCZU (S) User Kia CEED KTSW MEMBER | 2004-09-26 23:16:26 To moze tak ....
Znam Dragstera ma lat tyle ile ma ale jestjedno ale....... Chodzi o jego kompa / podzespoły i oprogramowanie....... Niestety pod tym wzgledem ciezko mu dorównać - b.wysoki poziom..... Jego ojciec robi to naprawde profi ........ wiec raczej Zoomowijest w stanie dorównać podopnie panom z M power...... |
![]() rybaiii User BMW M3 Stalowa Wola/Mahopac | 2004-09-27 05:03:05
Normalnie Czuczu to mnie chyba rozbawilo najbardziej. Komp ani oprogramowanie nie zrobi nic za kogos.Moze nie wiem co miec 5 ghz procka pentium VII , 4 gb ramu , karte graficzna geforce 6 - 1gb . Ani komp ani oprogramowanie za ciebie pomyslow nie daje, muzy ci sam nie dobiera , ujec ci sam nie nakreci - bo ujecia sa strasznie wazne ( a akurat galczych jak i zoom trafiaja z tym w 10 - bynajmniej wg mnie a i chyba nie tylko mnie ).Takze Czuczu twoj argument porownam to takiej akcji. Posadz kolesia ktory ma zajebiste auto ale nie potrafi nim jezdzic tak bardzo dobrze zeby wykorzystac jego osiagi extremalnie, a posadz drugiego kolesia ( ktory np startowal w zawodach setki razy - tu znowu moje wtracenie - doswiadczenie jest zajebiscie wazne, nie wystarczy ruszyc ) ale dysponuje on troche gorszym autkiem , i wcale nie jest powiedziane ze on przegra.Wrecz przeciwnie, w bardzo wielu przypadkach potrafi on byc lepszy.Moral jest chyba prosty i nie musze go pisac.Chcialbym zobaczyc naprawde calkowicie samodzielne dzielo Dragstera, swoje ujecia swoim sprzetem.Wyobraz sobie ze np Zoom robil z gowna nic, material do bani nagrany nie wiadomo przez kogo, albo np materialy do klipa z moim autem Zoom krecil z z 13 letniej kamerki mojej cioci, gdzie jakosc jest do bani, ale on potrafil z tego zrobic naprawde cos, i mial pomysly. WIEC DRAGSTER czekam na twoje dzielo ale ma ono byc wylaczniie twoim dzielem, nakrec sam materialy, sam wymysl ujecia itp, sam samiutki dobierz muze.Wtedy bedziemy rozmawiac.Nie stawiam cie na przegranej pozycji, ale wierz mi ze moze masz i zajebistego kompa i soft'y z licencjami i ciul wie co jeszcze.Ale wykaz sie ze potrafisz to wykorzystac.Fakt moze rodzielczoscia pobijesz klipy ZooM'a ale czy nas czyms zaskoczysz?? Czy zrobisz co naprawde dobrego?? Czy dobierzesz jakas idaca w parze z materialem muze ( moze myslicie ze sie czepiam tej muzy ale dobry podklad to polowa sukcesu ) ?? Takze czekam na twoje dzielo.Ale by ono bylo twoje, a nie zdarte od nas.Samo to juz bedzie swiadczylo o tobie. AMEN . POZDRO 600 |
CZUCZU (S) User Kia CEED KTSW MEMBER | 2004-09-27 07:01:21 Rybai nutke konkurencji trzeba czasem wprowadzic.......
Swoją drogą kiedys Rya z Sarzyny zrobił klipa 1 szego w zyciu i gwarantuje ci że nie miał doswiadczenia ale po kilku dniach prób wyszedł bardzo ciekawy klip - którego nomen omen nie pokazał prawie nikomu.... Wiadomo ze za 1 szym razem nie bedzie super duper ekstra profi ale i zoom kiedys zaczynał....... Trzeba dawac szanse - no i dochodzi tez fakt ze ty teraz z Zoomem bedziesz chclał w krainie bambusów a nam nei ma kto klipu sklecic Młody bedzie kamerował o ile mu Minio nei przeszkodzi ...... ale ktos to musi zmontować.......... |
mmariann User BMW 318 Ti Nisko | 2004-09-27 07:08:21 teraz dragster masz ciężki orzech do zgryzienia, może za bardzo się chciałeś wywyższyć a może i nie, ale teraz jak zrobisz jakąś lipkę (klip) to zostaniesz zmieszany z błotem tu na forum, teraz sam jestem ciekaw czy uda ci sie wszystkich zaskoczyć, życze powodzenia bo klipy zooma są naprawde doje...ne |