Żegnam Was...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W poniedziałek (27) wybywam za wode wiec chcialbym sie tutaj z Wami pozegnac jakbym sie nie zjawil w niedziele na spotkanku... Nie wiem na ile wylatuje wiec życze Wam owocnych grzybobran, milych zlotow, spotow i spotkan Mam nadzieje ze jak kiedys (moze) wroce to wreszcie kupie sobie jakies auto na miare KTSW Bo ileż mozna jezdzic ritmolotem
Także TRZYMKA !

Zoom powodzenia za wielka woda po zwiedzaj po pracuj i wracaj szybko z jakims pickupem V8 to sie poscigamy

tez chce ci zyczyc powodzenia w usa
i abys nie zapomniał stalowej i ktsw i abys wruciał z kupa kasy i kupił sobie samochód o którym zawsze mazyłes i zycze ci aby ci sie wszystkiego czego zapragniesz spełniło i pokaz sei ostatni raz na niedzielnym spodkaniu pozegnaj sie osobiscie

Zabierz ze soba Rysia, co tak tu bedzie sam stal. Standardowo musisz zabrac ze soba takze pare flaszek bimbru i pare kilogramow suszonych grzybow Powodzenia w zarywaniu hameryki i hamerykanek
aha jak lecisz tym po 11 to uwazaj na bombe w kiblu za spluczka, moze przypadkiem sie zdetonowac

[ wiadomość edytowana przez: tomeQ_ dnia 2004-09-22 18:38:28 ]

co prawda nigdy cie nie poznalem zoom, ale widzialem cie i ritmolota jak jezdzi, i tez zycze tobie milego pobytu za "wielką wodą" hehe no i zebys potem był zadowolony z autka, i wrocił do stalowej i ktsw
Cytat:
aha jak lecisz tym po 11 to uwazaj na bombe w kiblu za spluczka, moze przypadkiem sie zdetonowac

dobre hehe

[ wiadomość edytowana przez: einar dnia 2004-09-22 18:45:00 ]

tomeq ma racje bierz rysia za wode i tam go hamerykancom pokaz ze cios takiego jezdzi
Cytat:

zoom na wszelki wypadek nie wchodz do kibla wytrzymaj, ale nie wchodz

[ wiadomość edytowana przez: GEOO dnia 2004-09-22 19:07:13 ]

Cytat:
2004-09-22 17:55:44, zoom pisze:
W poniedziałek (27) wybywam za wode wiec chcialbym sie tutaj z Wami pozegnac jakbym sie nie zjawil w niedziele na spotkanku... Nie wiem na ile wylatuje wiec życze Wam owocnych grzybobran, milych zlotow, spotow i spotkan Mam nadzieje ze jak kiedys (moze) wroce to wreszcie kupie sobie jakies auto na miare KTSW Bo ileż mozna jezdzic ritmolotem Także TRZYMKA !

ale ritmolota nie sprzedawaj za rok bedzie miał 18-stke i trzeba bedzie zrobic wielkie przyjecie

[ wiadomość edytowana przez: vwpolo5 dnia 2004-09-22 19:37:45 ]

Hehe wszyscy go zegnacie a ja go przywitam Witam ZooM po tej samej stronie heheh co prawde dopiero tu bedziesz w poniedzialek ale witam

Nara zoom, dobrze nas repezentuj za wodą: nie wygłupiaj sie ale nie daj też dupy... hehe!!!
I jak będziesz mógł to zciekaw ten temat co to my ostatnio poruszyli na gg...
Trzym sie!

Zoom pamietaj o jednym......
Jak kupisz auto ..... hmm wex lepiej ty z 50 kg szpachl iz polski bo tam tylko izolacja i izolacja

ZOOM to trzymaj sie i zycze powodzienia i sprowadzenia fajnej furki jak przyjedziesz POZDRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TRZYMAJ SIĘ

Zoom ja też sie do zyczeń przyłanczam i życze ci abyś zdobył tam dużo kasy i przyleciał tu jak najszybciej !! i oczywiście kupiś dobrą furę by nas godnie prezentowała !! a wię wszystkiego najlepszego

Trzymaj sie ZOOM. Ja juz strasznie tesknie Kiedy wracasz?
A kiblem sie nie przejmoj jak sie dobrze zesrasz to i bombe unieszkodliwisz Pozatym wpadnij obowiazkowo na spotkanie pozegnac sie

Pozdrawiam i zycze powodzenia.

milego pobuty i pil teqillle

ZOOMik trzymaj sie cieplo.

Powodzonka za wielka woda, balujcie z ryba ile sie da i wracaj(cie) szybko do nas z powrotem.

POZDROWIONKA

Siemka ZOOMik dawaj z RYBA znac na gg co i jak. POZDRO 600.

Hehe balowac bedziemy i to nie malo Juz plana obszykowalem jak i gdzie przybalowac,ZooM chyba wybredzal nie bedzie.Wypijemy zdrowko calego klubu i kazdego pokolei ( hehe wiec wyslijcie liste cobysmy kogos nie pomineli ) fotki tez pewnie sie gdzies zapoda na konciaka
Cytat:
Powodzonka za wielka woda, balujcie z ryba ile sie da i wracaj(cie) szybko do nas z powrotem.

No ZooM bedzie mial okazje wrocic za pol roku jesli bedzie chcial, mi juz chyba nie zobaczycie przez dluzszy czas.Niestety albo moze i stety taki los.
POZDRO 600

W domku juz nie mam netu i musze sie tulac po ludzikach zeby zagnadnac tutaj W niedziele postaram sie wpasc za wszelka cene
Z ryba bedziemy realizowali plan KTSW inda USA
Dziekuje wszystkim za mile zyczenia. Jestescie zajefajni Ritmolot bedzie przysypany tona słomy w monster garage (czyt. stodoła) u mojej babci
Wiec do zobaczenia w niedziele BOYZ

Życze ci miłego spedzenia czasu w USA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I powodzenia w pracy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I żeby cie osama nie wysadził!!!!!!!!!!!!!!ODPUKAĆ
HE HE!!!!!!!!!!!!!!!