Wspomaganie po raz któryś...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ostatnio dolalem oleju i zaczal od tego czasu skads wyciekac - efekt - wspomaganie halasuje ,piszczy i przerywa. jak sie jedzie do 3 tys obrotow do brzmi jak turbina w TDI...

czy mozna je odlaczyc??? nie ma jak lamerskie pytanka ale coz taki juz jestem wole sie zapytac.. szkoda mi by bylo zajezdzic pompe dopoki jej nie zrobie..

oraz ile orientacyjnie kosztuje pasek napedzajacy wspomaske? chcialbym je odlaczyc najprostsza metoda - nozyczki chyba ze jest rownie prosta inna

[ wiadomość edytowana przez: maciey dnia 2004-09-23 15:48:40 ]

Cytat:
2004-09-23 15:30:25, Maciey pisze:
ostatnio dolalem oleju i zaczal od tego czasu skads wyciekac - efekt - wspomaganie halasuje ,piszczy i przerywa. jak sie jedzie do 3 tys obrotow do brzmi jak turbina w TDI... czy mozna je odlaczyc??? nie ma jak lamerskie pytanka ale coz taki juz jestem wole sie zapytac.. szkoda mi by bylo zajezdzic pompe dopoki jej nie zrobie.. oraz ile orientacyjnie kosztuje pasek napedzajacy wspomaske? chcialbym je odlaczyc najprostsza metoda - nozyczki chyba ze jest rownie prosta inna [ wiadomość edytowana przez: maciey dnia 2004-09-23 15:48:40 ]

pasek to chyba jakies 8zl

i Ty ostatnio napisales ze "latasz " swoja bestia 190km/h hmm albo masz tak malo rozumu albo "latasz" ręką w nocniku

Cytat:
2004-09-23 16:49:24, disel pisze:
pasek to chyba jakies 8zl i Ty ostatnio napisales ze "latasz " swoja bestia 190km/h hmm albo masz tak malo rozumu albo "latasz" ręką w nocniku

zauwazylem tu bardzo nieprzyjemne zjawisko. Co kur__a nie napiszesz to ci pojadą!

lecialem tak w niedziele na gielde do koszalina. oleju dolalem przed tym faktem a halasowac zaczelo jakos niedawno. co w tym dziwnego? czy od razu czlowiek musi latac z reka w nocniku?

czlowieku poczytaj na forum o swoich usterkach ..wedlug mnie wyglada to tragicznie jezeli co 2 dni cos odpadnie (np amor) lub sie zepsuje wiec lepiej sie nie przyznawaj ze jezdzisz takim autem z takimi predkosciami

troche naroilo sie tutaj zbuntowanej mlodiezy ostatnio.

Membery i Testy uwaga !!

Jutro sie prosze opanowac z klepaniem bzdur na forum bo jade do PZU i bankowo wroce wkurwiony

Cytat:
2004-09-23 17:06:42, disel pisze:
czlowieku poczytaj na forum o swoich usterkach ..wedlug mnie wyglada to tragicznie jezeli co 2 dni cos odpadnie (np amor) lub sie zepsuje wiec lepiej sie nie przyznawaj ze jezdzisz takim autem z takimi predkosciami

.