Sprzedam Espero 1.8

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
http://www.gratka.pl/moto/tresc.phtml?id_rubryka=1&marka=Daewoo&model=Espero&id_region=7&z_dnia=-1&cena_od=0&cena_do=-1&inte=on&gaze=on&biur=on&id_podrubryka=1&nr=1

Nadażyła się duża okazja zmiany auta, więc sprzedaję Espero, wszystkie informacje są w ogłoszeniu, wszystko jest udokumentowane. Odrazu odpowiem na ewentaulne pytania (nie ma klimy, ani gazu)

Kontakt: Dariusz
nr tel 502515210

Hm,,,,,szkoda,,,ale jak się trafia inna okazja,,,,dobrego zakupu i coby Ci nowy wóz służył równie dobrze.
Pozdrawiam
Kiniusia

Dlaczego tak tanio...?
P.

Cytat:
2004-09-25 23:20:14, pyrekcb pisze:
Dlaczego tak tanio...? P.

Zależy Nam, żeby szybko sprzedać auto, a oddając auto w rozliczeniu dają jeszcze mniej Myślę, że jest to okazja, zwłaszcza, że 99% przebiegu zrobił mój ojciec, który jest spojonym kierowcą i wymieniał wszystko na czas. Auto było na przeglądzie 4 dni temu (ojciec jeszcze nie wiedział, że nowe auto kupi)

A jakie auto kupujesz?

Ojej... i kolejne Espero mniej w naszym Klubie

PS.

Mam pomysł... zdobądź szybko naklejkę, naklej na tynią blendę i powiedz nabywcy, że warunkiem sprzdaży po takiej cenie jest jego wstąpienie do Klubu

Cytat:
2004-09-26 23:08:46, rjsunset pisze:
A jakie auto kupujesz?

Właściwie to ojceic kupuje - Citroena C5 (promocja jest)

O kurka wodna...kawał bryki!

Cytat:
2004-09-27 15:19:36, Mihty pisze:
O kurka wodna...kawał bryki!

Jutro albo pojutrze się okaże Jak już trochę pojeżdżę, to napiszę o wrażeniach z jazdy

Oki

i jak??? Kupiony??

Zazdroszczę
Piekny samochodzik i do tego NOWY

Cytat:
2004-09-29 17:53:24, -JACO- pisze:
i jak??? Kupiony?? Zazdroszczę Piekny samochodzik i do tego NOWY

C 5-tka jest do odebrania na dniach Do soboty będzie - niestety troszkę to wszystko się przedłużyło Ale dwa dni się jeszcze wytrzyma

slayer86 sprzedałes już esperaka???

Pline !!!!! więc plisssssss o szybką odpowiedź.

Espero sprzedane - proszę o zamknięcie tematu.

Za ile poszło???

Trochę źle napisałem - tzn. jest kupiec który oglądał auto i ma w czwartek przyjechać z pieniędzmi - cena dużo się nie zmieni. A napisałem tak, bo nie mogę obiecać komuś, że mu auto sprzedam w czwartek, a wcześniej komuś innemu sprzedam - to nie byłoby fair.