Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() AndrzejWnuk Astra 1.6 16V Warszawa | 2004-09-25 22:25:11 W morde jeża , kobieta posiała zapasowy kluczyk do Astry II co ma w sobie pilot do alarmu i immobilajzer gdzie to dziadostwo dorobić w Warszawie i ile to może kosztować .
Pozdrowionka |
![]() paweldm Pełnoprawny Klubowicz Mitsubishi outlander Skarszewy/Gdańsk | 2004-09-25 22:45:09 Wbre3w pozorom najtaniej w serwisie. ok 120PLN ( taką cenę podano mi w serwisie Opla w Gdańsku, bo mam tylko jeden klucz i chciałem się dowiedzieć ile kosztuje dorobienie drugiego), u prywaciaży 250 PLN. |
![]() paweldm Pełnoprawny Klubowicz Mitsubishi outlander Skarszewy/Gdańsk | 2004-09-25 22:46:11 Dodatkowo można za ok 30PLN przeprogramować sygnał. |
![]() mirgham Omega B Wołomin | 2004-09-27 16:19:57 ale gdzie taki sygnał przeprogramować ???? - mi taż został jeden komplet i już parę razy go szukałem z glutem w gaciach ![]() |
![]() JanuszGnitecki Forumowicz OMEGA B FL COMBI Warszawa | 2004-09-27 18:35:04 Plac Grzybowski na odcinku pomiędzy Grzybowską a KRN, po prawej stronie, albo Odolańska z Puławskiej w prawo, jakieś 200 m po prawej stronie. Kluczyk no problem, gorzej z kostką imm, ale na Placu mają certyfikat Policji, więc może coś poradzą..
Jeśli nie warsztat róg Żelaznej i ogrodowej, duży szyld, naprawa zamkow samochopdowych Pozdr |
![]() ramzi_pl Daewoo Nexia Łódź | 2004-09-28 01:02:17 Kod Immobilizer'a można zaprogramowac w serwisie przy uzyciu firmowego komputer'a po wpieciu sie do komputera w samochodzie, nalezy miec wczesniej dorobiony kluczyk wlozycz do stacyjki a nastepnie zaprogramowac, powiem wiecej, nie wszystkie serwisy wiedza ze to mozna tak zrobic. Sprowadzenie kluczyka z modułem tkz sprezynka nie powinno stanowic problemu dla serwisu OPLA tylko trzeba poprosic o kluczyk goły. Przerabialem juz to w Oplu i Daewoo, a tak poza nawiasem podobal mi się inny kluczyk niż oryginalny, kupiłem za 20 zł Pan mi dorobił za 10 zł spręzynke od chłopaków z serwisu dostałem gratis, nawierciłem wiertełkiem fi 3 włożyłem spręzynke i zalałem klejem. Podjechałem do serwisu dałem im flaszke i zaprogramowali mi nowe kody do obu kluczyków do starego i tej samoróbki. Kosztowało mnie 60 zł łącznie wódką a układy są juz lepsze. |