| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
mcneo Espero, Impreza WRX ... Leżajsk Connecticut - USA | 2004-09-28 06:01:17 a jakie BMW chcesz kupic?? |
Walus Lani + najlepsze aut ... Gdansk/Plock | 2004-09-28 09:00:48 Chcecie chyba powiedzieć, że BMW to Będziesz Miał Wydatki |
KUKI BMW5 warszawa | 2004-09-28 09:09:05 Ja mam BMW 5 i auto jest zajebiste w poruwnaniu z tym autem to espero niema zadnych właściwosci jezdnych
a ten skrót to Bedziesz Miał Wygodę Będziesz Mógł Wyprzedzać |
Walus Lani + najlepsze aut ... Gdansk/Plock | 2004-09-28 09:26:36 |
soop PT Cruiser 2.4L Limi ... Białystok | 2004-09-28 09:47:28 BMW, spoko - ale nowe no gora 6-7 letnie. Szczerze mowiac malo podniecajace wydaja mi sie 15 letnie trupy po 4 niemcach i 5 dzwonach, ktore swietnie i komfortowo sie prowadzi, ale zostawiaja 4 slady i sa w rzeczywistosci workiem na kase. |
KUKI BMW5 warszawa | 2004-09-28 11:03:39 zmartwie Cie moje nie zostawia 4 sladów i jest starsze od byłego espero o 5 lat a mimo to prowadzi sie pewniej jest cichsze a i czesci są tanie mówie o nowych częsciach , jedyny mankament to spalanie no ale 192KM musza pic |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2004-09-28 12:58:41 KUKI... Fajnie... Porównujesz auto 3-4 razy droższe od Espero... (Jako nowe) A pewnie sprawny drajwer spierdzielił by Ci na torze zwykłym średniakiem... Tyle, że młodszym... Jak czytam takie posty... Również niestety Tomka to odnoszę wrażenie, że co niektórzy mieli klapki na oczach... Nie prowadzili lepszego auta od Espero... Co doprowadziło do tego, że gdy nadarzyła się okazja... To jenak okazuje się, że 10 letnie Bmw, które nowe kosztowały 4 razy więcej od Espero jest lepsze w prowadzeniu, jest cichsze... KURWA MAĆ !!! Myślałem, że to chyba oczywiste... Auto 10 cm szersze z dużo lepszym technicznie zawieszeniem, sztywniej zestrojonym będzie się prowadzić lepiej !!!??? Dla Was to nie było oczywiste ? Nie biorę pod uwagę szrotów z 3 aut... Ale po prostu dla mnie to szok... KUKI założę się, że w głupim Mondeo jest ciszej niż w Twoim Bmw... I co to dowodzi ? Dowodzi na pewno więcej niż porównanie Espero do Bmw... Auta młodsze o ile są na "poziomie" będą praktcznie zawsze lepsze... Porównywalne klasowo... Choć mogą być i tańsze... A Espero ? Tania "limuzyna" gdzie oszczędzano nawet na jebanych kablach... I co tu porównywać ? Drzwi jak z karton, co palcem narobić można wgnieceń... Ludzie... Obudźta się !!! Dlatego, żeby być obiektywnym trzeba mieć kontakt z wieloma markami... Modelami... Bo tak wychodzą czasem takie bzdury, że aż się płakać chce... Dawno mnie nic tak nie wkur... wiło ? A może zniesmaczyło... Bmw = Będziesz miał wytryski... A dziwki kiesiel w gaciach... Podkurwiony Zolti... |
soop PT Cruiser 2.4L Limi ... Białystok | 2004-09-28 13:02:43 No...trudno sie nie zgodzic z tym co napisales. ![]() |
KUKI BMW5 warszawa | 2004-09-28 13:14:28 Zolti szczawiku panoszysz sie wsedzie i wszystko wiesz najlepiej
ja miałem 4 auta a w firmie jezdze kilkoma innymi a ty . mamy czy taty autem jezdzisz ?? jak jestes kozak no to chodz na tor wez sobie jakies auto o poruwnywalnej mocy i dawaj zobaczymy fachuro czy tylko głośno krzyczysz czy tez cos potrafisz ??!! nie mówie ze BMW to jest najlepsze auto na swiecie . pewnie jezdziłem u znajomego w salonie mondeo ST2000 i bmw jest marne w poruwnaniu z tym nowym autem . za uwaz ze za bmw z 91r dałem tyle co za espero z 97r. i poruwnuje auta w przedziale cenowym a co do komfortu to Moj Stary ma mercedesa W124 i to jest najcichsze auto jakimjezdziłem !!!!!!!!!!!!! |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2004-09-28 13:30:21 heh następny kurwa madry... Kończą się argumenty, to zaczynamy wyzywać ? U mnie już jesteś master... Kurwa nie porównujesz aut z podobnego przedziału cenowego... Sram na to, że Twoje Bmw teraz jest warte 15 koła... Nowe kosztowało dużo więcej od Espero i to jest fakt, którego nie podważysz załosnymi wycieczkami typu "szczawik", "auto mamy" Ale widzę, że słoma z butów wylazła... Kurka... Jeżdżę tym czym mam ochotę i możliwości... Od Poloneza po praktycznie nowe auta... A, że żadne nie jest moje, to mnie nic nie obchodzi... Co najwyżej to, żeby oddać je właścicielowi w stanie takim jakim brałem... Swego czasu jeździłem jako kierowca serii 7 (E3 Jednak coraz częściej widzę monopol na wiedzę... Trzeba mieć w portfelu, żeby mówić prawdę... Ale do niskich ciosów się nie posuwam... Więc kończę... Ale jak kończą się argumenty, to najlepiej dojebać jakiś tekścik... Jakie to kurwa polskie !!! |
KUKI BMW5 warszawa | 2004-09-28 13:40:03 wogóle o wychowaniu to nic nie mów bo sam sypiesz "kurwami "
na ogólnym i chyba tobie sie argumenty kończa skoro nie umiesz innymi słowami tego opisac . |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2004-09-28 13:42:35 Masz coś jeszcze do dodania ?
Czy kurna w purystę się będziesz teraz bawił... ? Jakoś Maciek po przesiadce na Passata potrafił zachować obiektywizm... Eot... |
KUKI BMW5 warszawa | 2004-09-28 13:55:05 Maćka espero było ładnie i dobrze zrobione i juz na 1biegu zostawiało moje w tyle i do takiego auta juz trzeba sie inaczej odnosic . |
Kiniusia Opel Vectra 2,2 dTi Kraków/ Trzebinia | 2004-09-28 14:40:30 Panowie, Panowie, ostro pojechaliście. Ale może już zaprzestańcie waśni. Jakoś tak niemiło się zrobiło.
Hej !!!!!!!! nosy w górę |
kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2004-09-28 14:56:23
I nie tylko... |
Kiniusia Opel Vectra 2,2 dTi Kraków/ Trzebinia | 2004-09-28 16:20:06
|
SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2004-09-28 18:31:01 O dżizus!!!
Trochę czasu mnie na forum nie było, a widzę, że się "gorąco" zrobiło z powodu... Tico Tomka Z drugiej strony, kiedy czytam ostatnio pojawiające się na forum posty, widzę że niebawem z naszego klubu użytkowników Espero, wykruszy się naprawdę znaczna ilość osób, choć żywię nadzieję, że pomimo zmiany marki autka pozostaną z nami nadal w kontakcie, chociażby w celu wymiany opinii czy to w sposób "wirtualny" czy też co jakiś czas, na żywo - na jakiś zlocikach/ spocikach Wracając do zasadniczego tematu wątku, pragnę zauważyć, że toczycie boje Panowie - w odrobinę niezrozumiałym jak dla mnie kontekście Ja rozumiem i pogodziłem się z myślą, że jestem prymitywny, ale jak słowo daję, nie pojmuję strategii dla jakiej zachciało Wam się wzajemnie wyzywać Pamietajmy, że chodzi jedynie o samochód - takie urządzenie z blachy, poruszające się na kołach, wyposażone w tzw. silnik spalinowy a fakt, które z tych urządzeń jest lepsze, sądze że można by długo i namietnie debatować, a co gorsza nie znaleźć na to sadysfakcjonującej obie strony odpowiedzi. Pozdrawiam - SpeedR P.S ... be a friends |