Supersprint-Chorzów i mistrzostwa Tychów

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam, czy ktoś wybiera się w sobote do Chorzowa na zawody? Ja niestety muszę odpuścić z powodu urazu kolana .
A w niedzielę w Tychach na torze fiata jest eliminacja Mistrzostw Tychów!!! Czyżby dwie imprezy pod rząd miały mnie ominąć?!

RACZEJ JADE W SOBOTE, KJS W TYCHACH SLYSZALEM ZE SA NIEZBYT...

Cytat:
2004-09-29 18:43:44, PAWEL-BRZYKCY pisze:
RACZEJ JADE W SOBOTE, KJS W TYCHACH SLYSZALEM ZE SA NIEZBYT...

ja nie dam rady, ale wybiera sie Piotrek Ilnicki z clio.

W Tychach KJS jest tylko na torze fiata, sa 4 przejazdy i wpisowe 60 zł. Wiec chyba sie oplaca...

Pozdrawiam

Cytat:
W Tychach KJS jest tylko na torze fiata, sa 4 przejazdy i wpisowe 60 zł.

moglbym prosic o wiecej szczegolow:)?

Cytat:
2004-09-30 08:37:00, mountez pisze:
moglbym prosic o wiecej szczegolow?

ja byłem ostatnio na supersprinci i zajeboza na maxxxxa!
Jeśli na KJS też będą takie szybkie próby to się nie zastanawiaj!!
Tor asfaltowo-betonowy, bez krawężników dość szybki.
Ja poleciałem ok.160km/h

Kiedyś faktycznie KJSy w Tychach były fatalne, ale teraz na szczęście działacze z Tychów wpadli na pomysł, że można robić dobre zawody na torze Fiata
Poprzednim razem były dwie próby na torze i dwie na drodze dojazdowej (taki wyścig równoległy ze slalomem i nawrotem na końcu). Teraz będą też cztery próby ale wszystkie na torze znanym z SuperSprintów. Tak jak pisał ziober wpisowe 60zł. Ostatnim razem próba na torze była nawet dość szybka. Moim kaszlem (patrz profil) tuż przed metą lotną wbijałem 4 bieg czyli ok 85-90km/h. A tak to się podróżowało na 3 biegu, nie licząc ostrzejszych zakrętów i slalomów (były 3), które były na drugi bieg.
Generalnie to taka uproszczona wersja SuperSprintów, tzn troche krótsze i wolniejsze próby.
TUTAJ można zobaczyc filmik z poprzedniej eliminacji gdzie są m.in. ujęcia z dwóch prób na torze.

Mountez wpadnij bo jest z kim walczyć, m.in. regularnie startuje swoim potwornie mocnym maluchem Wojtek Pajchrowski.

Jednym słowem zapraszam wszystkich do Tychów

niestety ja się nie wyrobię.

czy ktoś by sie pisał(ła) na prawy fotel w niedziele?
Jutro wieczorem lub w sobote do południa bede wiedział na 100% czy dam rade jechać. wyjazd z Zabierzowa lub okolic.

[ wiadomość edytowana przez: domingo dnia 2004-09-30 19:03:44 ]

zaklepałem sobie już prawe miejsce w clio Dominga

Cytat:
2004-10-02 15:23:48, Gadzio pisze:
zaklepałem sobie już prawe miejsce w clio Dominga

jedzie jeszcze ktoś z nami?

Niechce sie chwalic ale godnie reprezentowalem w Chorzowie RALLY KRAKÓW - tylko ze jeszcze niemam naklejek
Zajolem 1 w klasie! W generalce niewiem, ale mysie ze kolo 6...
Wyniki beda juz niedlugo

Ładnie świeciło sloneczko, i w ogule zajebiscie sie jezdzilo. Acha tor byl ulozony tak jak ostatnio.

Wybral bym sie tez na KJS do Tych, ale skrzynia juz pada...
Jak ktos chce to moge na prawy Namiar do mnie jest w kontaktach.

ZYCZE WSZYSTKIM KLUBOWICZA POWODZENIA W KJS!!!

[quote]
2004-10-02 16:51:41, PAWEL-BRZYKCY pisze:
Niechce sie chwalic ale godnie reprezentowalem w Chorzowie RALLY KRAKÓW - tylko ze jeszcze niemam naklejek Zajolem 1 w klasie! W generalce niewiem, ale mysie ze kolo 6... Wyniki beda juz niedlugo Ładnie świeciło sloneczko, i w ogule zajebiscie sie jezdzilo. Acha tor byl ulozony tak jak ostatnio.
A jeżdziłeś na torze Fiata? ja byłem 2 tyg. temu i było super!!!
tylko ten wypadek Ale tor wiekszy i szybszy niż w chorzowie

Cytat:
2004-10-02 16:51:41, PAWEL-BRZYKCY pisze:
Niechce sie chwalic ale godnie reprezentowalem w Chorzowie RALLY KRAKÓW - tylko ze jeszcze niemam naklejek Zajolem 1 w klasie! W generalce niewiem, ale mysie ze kolo 6... Wyniki beda juz niedlugo Ładnie świeciło sloneczko, i w ogule zajebiscie sie jezdzilo. Acha tor byl ulozony tak jak ostatnio. Wybral bym sie tez na KJS do Tych, ale skrzynia juz pada... Jak ktos chce to moge na prawy Namiar do mnie jest w kontaktach. ZYCZE WSZYSTKIM KLUBOWICZA POWODZENIA W KJS!!!

na os.Widok chłopak ma saksofonika VTS-a niebieskiego, na orginalnych felgach. tez ładnie sie prezentuje.
ciekawe jak sie bedzie spisywac C2 VTS?

Cytat:
2004-10-02 17:03:21, Domingo pisze:
na os.Widok chłopak ma saksofonika VTS-a niebieskiego, na orginalnych felgach. tez ładnie sie prezentuje. ciekawe jak sie bedzie spisywac C2 VTS?

Niestety niebylo mnie 19.09 na torze Fiata, startowalem w KJS Limanowa, ale napewno sie wybiore jak tylko bedzie okazja.
Chyba widzialem tego VTS. A ta C2 to ma troszke lipna skrzynie (sekwencyjna tak jakby) W Wielkiej Brytani jezdza takie C2 z manualna i maja lepsze osiagi. Napewno gdyby chcial taka C2 pojezdzic w KJS czy wyscigach to zawias na wstepie do wywalenia...

Cytat:
2004-10-02 17:14:36, PAWEL-BRZYKCY pisze:
Niestety niebylo mnie 19.09 na torze Fiata, startowalem w KJS Limanowa, ale napewno sie wybiore jak tylko bedzie okazja. Chyba widzialem tego VTS. A ta C2 to ma troszke lipna skrzynie (sekwencyjna tak jakby) W Wielkiej Brytani jezdza takie C2 z manualna i maja lepsze osiagi. Napewno gdyby chcial taka C2 pojezdzic w KJS czy wyscigach to zawias na wstepie do wywalenia...

z sekwencją jest VTR a z manualem już jest VTS 1.6.
Były jak zwykle ciekawe fury w Chorzowie?

Cytat:
2004-10-02 17:17:24, Domingo pisze:
z sekwencją jest VTR a z manualem już jest VTS 1.6. Były jak zwykle ciekawe fury w Chorzowie?

No niebylo az tak wiele jak ostatnio, ale jak zwykle byl Grzyb, Fryczu - młody, Świder - ta alfa i inni... w roli glownej.

no w tychach było super z Domingiem oddaliśmy kilka ładnych długich lotów Cliówką, czasy nas nie satysfakcjonowały,w naszej klasie jechalismy chyba najsłabszym autem, trasa trochę ciasna tak na maluchy i cieniasy, ale miejscami szybka i skoczna choć organizator nie dopilnował kilku spraw ogranizacyjnych to sama jazda była super. Niestety tm razem Rallykrakow wróciło bez pucharów.

[quote]
2004-10-03 19:41:25, Gadzio pisze:
no w tychach było super z Domingiem oddaliśmy kilka ładnych długich lotów Cliówką, czasy nas nie satysfakcjonowały,w naszej klasie jechalismy chyba najsłabszym autem, trasa trochę ciasna tak na maluchy i cieniasy, ale miejscami szybka i skoczna choć organizator nie dopilnował kilku spraw ogranizacyjnych to sama jazda była super. Niestety tm razem Rallykrakow wróciło bez pucharów.

Domingo walczył do końca nie poddał się tylko puściły mu nerwy jak po najlepszym przejeździe okazało sie że nie zmierzono czasu i powtóka poszła nam juz trochę gorzej.

P.S.
ale pierwszy raz spotkałem się z tym zeby zawodnik był zmuszony do rzcania stolikiem sędziowskim w celu wyjaśniecia jednego punktu regulaminu który organizator postanowałi zmienić na 5 minut przed rozdaniem nagród, eh co się wtedy działo Kraków górą.

Cytat:
2004-10-03 20:08:19, Gadzio pisze:
[quote] 2004-10-03 19:41:25, Gadzio pisze: no w tychach było super z Domingiem oddaliśmy kilka ładnych długich lotów Cliówką, czasy nas nie satysfakcjonowały,w naszej klasie jechalismy chyba najsłabszym autem, trasa trochę ciasna tak na maluchy i cieniasy, ale miejscami szybka i skoczna choć organizator nie dopilnował kilku spraw ogranizacyjnych to sama jazda była super. Niestety tm razem Rallykrakow wróciło bez pucharów. Domingo walczył do końca nie poddał się tylko puściły mu nerwy jak po najlepszym przejeździe okazało sie że nie zmierzono czasu i powtóka poszła nam juz trochę gorzej. P.S. ale pierwszy raz spotkałem się z tym zeby zawodnik był zmuszony do rzcania stolikiem sędziowskim w celu wyjaśniecia jednego punktu regulaminu który organizator postanowałi zmienić na 5 minut przed rozdaniem nagród, eh co się wtedy działo Kraków górą.

ale co sobie poskakalismy to nasze, organizator mowil ze nastepnym razem bedzie konkurs skokow!!!
a ja dalej sie ucze i wielkie dzieki za kilka waznych porad!!!
szkoda ze za slaby mamy silnik, ale hamulce nas nie zawiodly