Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2004-09-29 22:32:53 Witam!!!
Mam mały problem....mianowicie... oderwało mi sie mocowanie kabla z ogrzewania tylnej szyby (ta blaszka do której podpinamy kabelek). Pytanie: czym, to dziadostwo przykleic?? byłem w firmie która montuje szyby... powiedzieli mi ze nie przykleją tego... a jezeli tak to na moja odpowiedzialnosc... poniewaz...w miejscu klejenia bedzie inny przepływ prądu iszyba moze peknąc... ![]() ![]() |
![]() Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2004-09-29 22:52:22 AnJay wiem o jaki klej chodzi... tzw. Przwodzący.. ale poprostu koles z warszatu wystraszył mnie.. ze bede musiał kupic nową szybe... a u niego to ok 500 ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() AnJay 100-ny Członek Klubu Kołobrzeg | 2004-09-29 23:00:25 Sam klej słabo wydziela ciepło, przyklejaj w cieple i jak będzie sucho (garaż) cieńką warstwą, a będzie ok. |
![]() Piotr_W Daewoo Espero 2.0 CD Tarnobrzeg | 2004-10-01 01:25:46 Oryginalnie, w fabryce konektory są lutowane do siatki grzewczej. Siatka grzewcza składa się w wiekszości ze srebra. Odczyść miejsce w którym chciałbyś przymocować konektor przy pomocy papieru ściernego( o gęstości przypominającym draskę pudeła zapałek) i przylutuj lutownicą kolbową (lutownica musi miec moc rzedu 300 W lub więcej) |
![]() kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2004-10-01 07:19:16
A ja radzę Ci przyklej klejem ![]() |
![]() Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2004-10-01 10:47:20
Piotrze...chetnie wyczyscilbym to miejsce.. tylko tam juz nic nie ma... bo ta p......... blaszka sie oderwała razem z tą całą miedzią czy co to tam jest... i mam dziure..w tym miejscu do golej szyby... ![]() A tak na marginesie.. jak byłem u "szklarza" powiedział mi zebym przykleił to na kropelke... i obkleił własnie tym przewodzącym klejem.... ![]() ![]() |