MotoNews.pl

Regeneracja gaznika

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czesc jestem tu po raz pierwszy, witam wszystkich.
Mam pytanie: czy nie orientuje sie ktos gdzie w okolicy krakowa mozna dac gaznik do regeneracji i ile taka usluga moze mniej wiecej kosztowac

Popytaj w sklepach z czesciami do FSO - powinni miec regenerowane za okolo 140 zl z 6 miesieczna gwarancja.

Słuchaj jeżeli miałbyś ochote podskoczyć do Bielska - Białej to moge Ci załatwić adres firmy która sprzedaje za cenę około 150 zł regenerowane gaźniki do PN.

A ja mam klienta w okolicach Przemyśla który robi regeneracje gaźników za ok 80pln. Przy okazji szlifuje to co było przez fabrykę zapomniane, ustawia dysze i rurki. Jest konkretny, zawsze przed robotą pyta jak auto ma jeździc i ile palić

W Poznaniu 120zł.

Nie podpowiem Ci, gdzie konkretnie w Krakowie mozna to zrobic, ale...

w 3ciTy znam w sumie 2 fachowcow. Jeden zyczy sobie 200-250 zl i srednio go polecaja ludzie (jednym zrobil super, innym bardzo zle wykonal robote).

oraz drugi, ktory za cala operacje zyczy sobie 70 zl - czysci, regeneruje oski, sprawdza i w razie potzreby wymienia dysze, reguluje gaznik, i w tej cenie ustawia zaplon.

Jak widac ceny sa rozne, bo niektorzy robia to bardziej dla przyjemnosci, a inni dla kasy ;((

W Wawie na Szarych Szeregow placilem z rok temu cos 150 za regeneracje i regulacje ... o ile dobrze pamietam

Aha na Szarch Sz. sie znaja jak nigdzie

pozdr

Co Ty nie powiesz. Dział "PARTNERZY" Gaźnikowiec na Grzybowskiej

-----------------
--- Biały ---
ten zły admin

Cytat:
2004-09-30 13:59:43, lperon pisze:
Czesc jestem tu po raz pierwszy, witam wszystkich. Mam pytanie: czy nie orientuje sie ktos gdzie w okolicy krakowa mozna dac gaznik do regeneracji i ile taka usluga moze mniej wiecej kosztowac

No wiesz w DH WANDA na stoisku motoryzacyjnym można kupić gaźniki po regeneracji lub wymienić swój na jakiś po regeneracji za dopłatą,ale ile taka usługa może kosztować to już nie wiem.No to jest w Nowej Hucie.