| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
TomekR TOYOTA DRIVER Toyota Avensis Toruń | 2004-10-01 14:48:06 tak na wszelki wypadek (pewnie o tym wiesz), że prawdopodobnie stacyjka jest przykręcona śrubą z urwanym łbem, więc je demontaz wymaga rozwiercania korpusu śruby
piszę prawdopodobnie, bo jak dokładnie jest w Toyocie, to nie wiem, ale tak było w Skodzie Felicji. |
thaniel Fiat Siena/Opel Astra Warszawa - Natolin | 2004-10-01 15:17:59 Tak jest tez w poldku pozdr |
MisiekII (S) T E L E T U B I Ś Diesel Power Drift Machine Super Turbo Burnout | 2004-10-01 15:58:53 Choroba, nie wiedziałem...
Nie chciałbym tak inwazyjnie działać. No ale zobaczymy, może te "naście" lat temu robili inaczej. Nadzieja Hmm, poczytałem sobie demontaż skoda i troche mi się odechciało. Poczekam jeszcze, aż ktoś mi powie czy stacyjka jest rozbieralna... Bo po co mam ją demonotwać skoro nie mam drugiej na wymianę... Dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam [ wiadomość edytowana przez: MisiekII dnia 2004-10-01 16:10:50 ] |
carinus TOYOTA SPEC Lexus IS 200+UAZ 469 lubuskie /Belgia | 2004-10-01 21:00:05 Powinienes raczej zobaczyc i przemyc przelacznik zespolony przy kolumnie.Stacyjka raczej nie bedzie miala wplywu na takie zjawisko.Tam jest tylko odlaczenie zasilania dla calej instalacji samochodu a jak piszesz dziwne zjawisko ma miejsce tylko na prawej dzwigni przelacznika. |