Sprzedam espero 2.0 + lpg

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam okazję zmienić na coś lepszego, więc sprzedaję swoje espero. Auto ma nowe przednie amortyzatory /gazowe/, nowy alternator, akumulator, zmienione paski i swiece. Nowa pompka paliwa oraz sprzęgła. Wymienione przewody WN, nowy reduktor gazu, wymieniony silnik krokowy. Wymieniłem skrzynię biegów oraz zregenerowałem półosie. Wymieniłem wszystkie gumy i tuleje zawieszenia z przodu jak i z tyłu.Samochód posiada nieczynną klimatyzację, ponieważ trzeba zmienić sprężarkę, ale mam namiary na firmę, gdzie tanio i z gwarancją można ją kupić. Zmieniłem także tłumik końcowy, ale końcówka jest sportowa. Autko ma założone alu. Dodaję zimówki i trochę innych gadżetów. Rok produkcji 1996-grudzień, rejestracja w styczniu 1997, oryginalny koreańczyk o ciemnym bardzo eleganckim kolorze. Niestety nie posiadam fotek.Cena 16.000zł do negocjacji.

Wydaje mi się że trochu Duuużo.
Ale to jest moje zdanie.

Dlatego też cena jest do ustalenia.

A jaki jest przebieg, bo po opisie mozna stwierdzic, ze dosc spory? Rozsadna cena to mysle, jakies 13-14tys, ale i za to pewnie nie latwo go bedzie sprzedac. Jeszcze dochodzi ta klima, a tania sprezarka to dalej kilkaset zl.

Przebieg 140tys. a sprężarkę można kupić za 400-500zł

Oczywiście cena nie jest ostateczna. Samochód chcę sprzedać bo mam na oku coś innego. W pierwszym poście napisałem całą prawdę o aucie, bo chcę uczciwie sprzedać auto. Tak więc cena 15tys. też jest możliwa i podlega uzgodnieniom.

szary23 czy już sprzedałeś espero swoje?

Daj znać w miarę szybko,,plizzzz

To chyba moja cena 18 tys za pelen wypas nie jest wysoka?...
Ale Wiesiek się szykuje na weekend i mam nadzieję że stanie się szczęśliwym posiadaczem najszybszego Espero

Dla Kiniusi popatrz tu:
Ogłoszenie sprzedaży

Wiesz ja mam espareka w takim samym kolorze,,,potrzebuję ale nie dla Siebie.
Cytat:
2004-10-04 17:23:57, MaciekGT pisze:
To chyba moja cena 18 tys za pelen wypas nie jest wysoka?... Ale Wiesiek się szykuje na weekend i mam nadzieję że stanie się szczęśliwym posiadaczem najszybszego Espero Dla Kiniusi popatrz tu: Ogłoszenie sprzedaży

INFO DLA KINIUSI- JESZCZE JESTEM POSIADACZEM ESPERO.
Kontakt 505061357. Sorry, że tak późno odpisuję, ale w godz.10-15 nie mam dostępu do neta. Pozdrawim szary23- Rafał

Rafał dzięki, pozwolisz, że skieruję do Ciebie kogoś zainteresowanego.
Pozdrawiam
Kiniusia
Cytat:
2004-10-05 08:47:30, szary23 pisze:
INFO DLA KINIUSI- JESZCZE JESTEM POSIADACZEM ESPERO. Kontakt 505061357. Sorry, że tak późno odpisuję, ale w godz.10-15 nie mam dostępu do neta. Pozdrawim szary23- Rafał

OK, jestem do dyspozycji. Rafał

2,0 z 96-go za 16.000 Jak ktoś da 12.000 to będzie sukces, ale to tylko moje zdanie, powodzenia...

Powiem tak - czy 16.000, czy 15.000, czy nawe 14.000 zł za takie auto to dziś stanowczo za dużo. Dlaczego ?
Miesiąc temu sprowadziłem sobie z Niemiec ESPERO 2,0 CD 1996r- pełen wypas w 100% działający. Przebieg 90.000 km - myślę że prawdziwy bo wnętrze w ogóle i w szczególe wygląda jak nowe - mechanicznie też bez zarzutu.
Autko zamkneło mi się w kwocie 10.500 zł
W tym jest: zakup,akcyza,inne opłaty,rejestracja (w tym karta pojazdu rzecz jasna),dola dla pomagiera,opłata lakiernika (miał delikatnie przerysowaną lewą stronę),UBEZPIECZENIE OC i kupa innych drobiazgów (olej,termostat,tylne spręzyn,świece,przewody WN,borygo,itp,itp,itp...).
Wybacz, ale jak auto ma drugą skrzynię i regenerowne półosie, itp. - to swoje przeszło i raczej warte jest poniżej średniej dla danego modelu......