Rok akademicki 2004/2005 czas zaczac

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Przepraszam ze moze troszke z innej beczki.....,ale chcialem wszystkim zyczyc w takim dniu (w tym i sobie ) bezstresowego, bezproblemowego, spokojnego, imprezowego,wesolego i oczywiscie trzezwego
calego roku akademickiego.
Pozdrawiam

bleee w poniedzialek na 8, pewnie zaspie na wstepie

Ajjjjj, no zaczeło się Ale spokojnie chopy!! Poradzimy sobie

Pozdro dla Wszystkich

a ja jeszcze poprzedni semestr mam w plecy

ja wyjątkowo ostatni semestr skończyłem szybko (w połowie września)
tyle, że kompletnie mi się nie chce wracać do tego bałaganu

ja jeszcze walcze z poprzednim semstrem ))
ale jakos to bedzie????

ja zaczynam w poniedziałek na 9 i modlę się o jeden wolny dzień w tygodniu (1 z 5 oczywiście) i ludzkie godziny nauki

ja jeszcze mam jedne plecy z poprzedniego.a w poniedzialek mam godziny rektorskie a tak poza tym to w piatki bede mial wolne

Cytat:
2004-10-01 17:35:56, Poochaty pisze:
w piatki bede mial wolne

w poprzenim semestrze tez mialem piatki wolne, mam nadzieje ze teraz tez tak bedzie

Ano ja pierwszy rok zaczynam
Będzie dobrze-tak myślę, zobaczymy

z 2 warunami w trzeci rok jutro pierwszy zjazd

a ja juz czysty 4, jeszcze tylko 5 i bezrobicie

ja jutro zaczynam pierwszy rok-rozpoczecie uroczyste i na dziendobry test kwalifikujacy z informatyki i angola
co oni ja tam poszedlem na studia a nie sie uczyc

No właśnie ja słyszałęm że na studiach trzeba się uczyć a nie bimbać jak w liceum

łi tam, ja caly zeszly rok nie mialem ani jednej notatki, kartki, zeszytu, czegokolwiek nawet dlugopisy pozyczalem, normalne BH90210 a zdalem wlasnie, trzeba isc na studia a nie sie uczyc. zreszta nie shanbilbym sie tym a zeszytu czy ksiazki juz w ogole kijem bym nie tknal co dopiero reka. trzeba kombinowac tu i tam i da rade nie robiac nic co nie 2rotor?

łeee dobrze wam tak cierpcie, ja dopiero L.O. trzepie studia przedemna

Cytat:
2004-10-01 18:58:07, ZoLt4R pisze:
łi tam, ja caly zeszly rok nie mialem ani jednej notatki, kartki, zeszytu, czegokolwiek nawet dlugopisy pozyczalem, normalne BH90210 a zdalem wlasnie, trzeba isc na studia a nie sie uczyc. zreszta nie shanbilbym sie tym a zeszytu czy ksiazki juz w ogole kijem bym nie tknal co dopiero reka. trzeba kombinowac tu i tam i da rade nie robiac nic co nie 2rotor?

Jak wszyscy bedą to tak pie*****li to za parę lat będę się do lekarza bał iść

Nie ma to jak 5 rok, 3 x w tygiodniu zajęcia i stypendium

taaa
a przede mną jeszcze komis z ekonomii.
brr....

Cytat:
2004-10-01 19:49:18, dooh pisze:
....i stypendium

taa, ciekawe ile mi w tym semestrze dadza, sadze ze przynajmniej 80zł

Wrrr a ja mam 25 godzin w tygodniu i w poniedziałek zaczynam o 18 Przynajmniej będę miał czas na hamowni poszaleć i wykładowców trochę podouczać