Sen zimowy...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Własnie zpada w sen zimowy(oby się tylko obudził z wiosną-co nie oznacza ze zakwitnie na nim rdza...) mój kanciak...z wywalona uszczelką pod głowicą wjechał do cieplutkiego( o własnych siłach) garażu i zasnął...
...i tak musi dotrwac do uczciwego remonciku,mniejszych cen gazu,i moich wiekszych dochodów
Jego(miejmy nadzieje )godnym nastepca został PASTELOWY KACZOR czyli Oplik Kadett 1.6D
WIWAT PRZYJAZN POLSKO NIEMIECKA Bo kancik pozostanie w rodzince jako wspomnienie starych dobrych czasów i zabaweczka-CZAS NA EMERYTURKE(zaraz po remoncie)

Kolorowych snów kancie...

jedyny plus takiego kadeta to to że można lać oranżade.

Reszta jest chuja warta.

Wlasnie nawinął pierwszego tysiaka pod moją wodzą... wrazenia jak najbardziej pozytywne,spalanie git mieszcze sie w 5l ale latam do 100km/h(juz koszty pokonania 100km spadły o 3zl- niby nic ale gazior zaraz zwariuje w okresie grzewczym -a jesli barszczyku wlejemy tio ) owiele ciszej w srodku...ale kant jakis taki kurde zrywniejszy i fajniejszy w prowadzeniu był(tylny naped ) za to palił sporo nietaniego juz gazu nio i remont mu sie nalezał

Cytat:
2004-10-02 00:30:06, Cosmo pisze:
... Reszta jest chuja warta.

co za rozbrajajaca szczerosc, buehehehe! dobre! fajnie byloby przeczytac to w jakims auto swiecie o np. atosie, buehehe!

...nio i pełna zimowa narkoza...amputacja silnika...niowy juz sie szykuje 1.6 tym razem

no to rzycze milych snow .

Przyłączam się do życzeń.
Spij Fiaciku śpij

Mam nadzieję że nie zniżysz się do poziomu typowego burżuja i nie będziesz marnował kasy na ON

OO Rulezzzzz

Jeździsz autem zachodnim, które to auto może ma i swoje ...
plusy
Ważne jednak, żeby te plusy nie przysłoniły ci minusów !

I gdy już wrócisz do Fiata to nie zapomnij spalić rytualnie kadeta na stosie