Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Quattro Nissan Sunny / Mazda 6 Tam gdzie pierniki | 2004-10-02 23:34:05 Ja 3 tyg temu tak przypieprzylem, że płozy ochronne wyprostowałem, miska zmieniła się w wannę w drugą stronę i ułamałem smoka w pompie olejowej... ale to od razu wykazało brak ciśnienia oleju...
Co do michy jednak zalecam blacharza i wyklepać oraz polakierowć... w Aśce mi kiedyś zardzewiała.... |
![]() madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowóz e9 Gardawice | 2004-10-04 08:48:50 Ja z dwa tygodnie po kupnie Toyki przywaliłam w krawężnik i miska pękła.. oczywiście ja niczego nie zauważyłam ale mój zapobiegliwy i dokładny ojciec zauważył. Pojechałam zaraz do mechanika - pękniecie było w głupim miejscu, że aż silnik musiał wyciągać. Zakleił i teraz od ponad roku nie ma problemu ![]() ![]() ![]() ![]() |
BabciaEwa TOYOTA FRIEND Mitsubishi Mirage Kraków | 2004-10-04 14:23:43 Nie narzekaj na toyoty. W naszym roverze (825D) miska już była trzy razy spawana. Czwartego razu chyba nie wytrzyma i trzeba będzie kupić nową. Teraz już uważamy i jeździmy z daleka od wszelkich nierówności. Kiedyś nawet Kazek pokłócił się z policjantami, jak go wyhaltowali i kazali zjechać na pobocze, tzn. na chodnik z wysokim krawężnikiem. Zawziął się i nie wjechał. G... mu zrobili.
Pozdrawiam |
![]() madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowóz e9 Gardawice | 2004-10-04 14:32:40
Chodziło mi o moje początki... a nie o Twoje ![]() |
![]() MisiekII (S) T E L E T U B I Ś Diesel Power Drift Machine Super Turbo Burnout | 2004-10-04 15:17:37
Niskie bo każda ma zacięcie rajdowe. Nawet moja ![]() Ja swoją już dwa razy powiesiłem na krawężniku, ale zawsze na tej specjalnej osłonie znajdującej sie w przedniej części belki podłużnej (tej na środku). Ktoś pomyślał ![]() Pozdrawiam |
![]() Perzan TOYOTA MANIAK ST191L-DWMNKW Kraków | 2004-10-04 15:30:49 Hehe... u mnie ta osłona jest już prawie płaska i ma dziurę ![]() Nie wspomnę już o przytartej skrzyni biegów ![]() Pozdro. |
![]() wojstank TOYOTA DRIVER Corolla E11 Liftback ... Meszna k. Bielsko-Biała | 2004-10-04 19:57:55
Nigdy bym nie śmiał. Moja EE111 to najbardziej za...iste auto jakim zdażyło mi się jeździć.
No i to mi chodzi: tyle lat jeżdżę, WIEM, że mam niskie auto o miękkim zawieszeniu i jak ostani kretyn wjeżdżam z rozpędem na parking na skróty zamiast normalnie. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |