| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
slayer86 C 5 Kraków | 2004-10-03 12:34:33 Obiecałem, że napiszę jak się jeździ tym autem. Więc odebrałem je z ojcem w piątek. Pierwsze wrażenie jest takie, że to całkiem inna generacja aut. W środku materiały są dużo lepsze niż w Daewoo, a cała deska rozdzielcza bardziej masywna. Nie mogę się przestawić z Espero, że mam taką wielką odchałań do przedniej szyby. Auto jest naprawde komfotowe. Prawie płynie po drodze. Najbardziej mnie zdziwiła praca sprzęgła, gazu i lewarka zmiany biegów. Uważałem, że w Espero wszysktko idealnie chodzi, a tu mały szok w Citroenie wogóle nie czuć gazu i sprzęgła ( pedały wciska się prawie jak powietrze |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2004-10-03 19:06:38 Szkoda, że benzyna... |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2004-10-03 20:26:41
he he he...4 tarczowe ....całkiem jak w Polonezie z rocznika 1994 Aaahhh!!!!...jak się pokazał C5 to byliśmy (wraz z Beatką) zachwyceni "autobusem" /kombi !/ |
slayer86 C 5 Kraków | 2004-10-03 21:11:48 C5 właściwie kupiliśmy przypadkowo. Ojciec chciał jeszcze z rok Espero pojeździć, ale promocję zrobili, to kupił. Powiem tak coraz bardziej mi się to auto podoba |
Krzysztof_L Warszawa | 2004-10-03 21:42:33 C5 to ładny i udany samochód, napewno daje dużo komfortu i przyjemności z jazdy. Życzę bezawaryjnej eksploatacji.
Pozdr. |
Navi Klubowy Weteran Auto wybitnie zastęp ... Lublin / Shire | 2004-10-05 18:29:57 Jak tylko zobaczyłem Cepiątkę to mi się bardzo spodobała (co jest o tyle dziwne, że mam alergię na francuskie auta). Co ciekawe, to wersja kombi podoba mi się bardziej niż sedan.
Ale silnik 1.8 do takiego auta.... chyba jednak troche za mało.... To w końcu wielka i ciężka bryka... Gratulacje z zakupu. Pozdro Navi |
QLogic Espero1.5, Nubira2.0 Warszawa Tarchomin | 2004-10-05 20:52:58
No chociazby 407, ktora sie bardzo wyroznia na ulicy. Ostatnio widzialem ja z boku, zaparkowana wsrod innych samochodow, to wyglada normalnie jak po tuningu, wielki przedni zderzak konczyl sie tuz nad kraweznikiem. Baaardzo ladny samochod, szczegolnie kombi. Nowy facelifting Cytrynek tez jest (bedzie - bo nie wiem czy juz to weszlo) bardzo fajny, przody beda wygladaly znowu futurystycznie. Niestety w przypadku C5 na przodzie sie skonczy, bo reszta bryly jest standardowa. Mimo wszystko autko i tak bardzo ladne i z checia bym sie zamienil na takie |
slayer86 C 5 Kraków | 2004-10-05 23:19:18 Hehe co do silnika to się jeszcze okaże jak się jeździ. Konstrukcja nowsza napewno, ale auto ciężkie niestety. Jedno jest pewne - rakieta to nie jest |