MotoNews.pl

Klej do spoilerów

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Jakim klejem przykleja się spoiler-y do nadwozia samochodów Interesuje mnie nazwa kleju, rodzaj i ewentualnie cena jak ktoś zna Gdzieś kiedyś słyszałem, że jest to ten sam klej co do przyklejania szyb samochodowych Ale czy to prawda ???

zwykle jest to klej szklarski (do szyb sam. taki czarny) i paczka nitów zrywalnych (do np. progów)

ja listwe progową mam przylkejona na Distchmaseklebe czyli podobnym kleju jak do szyb ale nie użyłem zadnych srub i nitów i jak narazie sie trzyma

Nie ufam klejom jeżeli chodzi o przyklejanie czegoś na zewnątrz samochodu. Wolę śruby Kiedyś przykleiłem listwy boczne i któregoś razu odfrunęły

Cytat:
2004-10-03 20:27:43, -SerU- pisze:
Nie ufam klejom jeżeli chodzi o przyklejanie czegoś na zewnątrz samochodu. Wolę śruby Kiedyś przykleiłem listwy boczne i któregoś razu odfrunęły

moje sie trzymają

wiem bo przyklejiłem nimi uszczelki pod klamkami i ostanio jak musiałe je zdiąć to klamke wybijałem przy pomocy młotka a mimo tego plasik został na dzwiach

a ile takie kleje kosztują bo jak więcej niż 40 zł to mi się nie opłaca kupywać

Kilkanaście złotych za tubę... dostępne np. w obi/nomi/castoramie i całej reszcie hipermarketów...

Dzieki Nomad za info. tak sie składa, że jutro będę w castoramie więc poszukam.

Dlugi chcesz jakis spojlerek do poldka sobie zalozyc ?

Cytat:
2004-10-05 00:33:41, Mugen pisze:
Dlugi chcesz jakis spojlerek do poldka sobie zalozyc ?

Podoba mi się Polonez Marasa i chcę taki spoilerek podobny na klapę zamontować. Tylko zastanawiam się czy nie poczekać z tym do wiosny Moze jeszcze mi się coś odwidzi

[ wiadomość edytowana przez: -DLUGI- dnia 2004-10-05 23:27:24 ]